Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ładowaniem Vity + film

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to juz kolejny temat Jeśli przycisk PS miga na pomarańczowo podczas ładowania, oznacza to, że bateria jest zbyt rozładowana, aby można było włączyć system. Przed włączeniem systemu poczekaj, aż przycisk PS przestanie migać i zaświeci na pomarańczowo. wyglada na to ze masz uszkodzona baterie albo ladowarke a pozatym masz zapewne wylaczone ladowanie przez usb podlaczaj do sieci

mam tez pytanko czy mryga jak jest odlaczona od ladowarki?

Opublikowano

Jak ma ci się ładować Vita przez laptopa skoro jest rozładowana? OMG. Vita ładuje się przez USB jedynie chyba gdy laptop ją wykrywa. Kup sobie lepiej ładowarkę bo nic nie zrobisz już.

Opublikowano

to juz kolejny temat Jeśli przycisk PS miga na pomarańczowo podczas ładowania, oznacza to, że bateria jest zbyt rozładowana, aby można było włączyć system. Przed włączeniem systemu poczekaj, aż przycisk PS przestanie migać i zaświeci na pomarańczowo. wyglada na to ze masz uszkodzona baterie albo ladowarke a pozatym masz zapewne wylaczone ladowanie przez usb podlaczaj do sieci

mam tez pytanko czy mryga jak jest odlaczona od ladowarkA

NIESTETY NIE MRUGA :( 

Opublikowano

czyli bateria ci padla serwisu szukaj

Serwisu nie będę szukać,ponieważ sam sobie ją wymienię ;) Tylko parę śrubek i jedna tak zwana kostka oraz pasek i po sprawie :) Ok dzięki ryzykuje więc baterie już zamówiłem do zamknięcia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...