Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Nowe Subforum] Zlecenia

Ventis

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes za wprowadzeniem dzialu

• tak
      15
    • nie
      3
    • nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Zlecenia"

[ Nowe Subforum ]

Mam taki pomysł by w FanART powstało nowe subforum o nazwie "Zlecenia".

To Subforum przyniosło by troszkę więcej porządku w dziele FanART ponieważ w głównym forum znajdują się także Galerie i to się troszkę miesza, a tak to tam by były tam tylko galerie użytkowników :P

Myślę że to nie jest trudne do zrobienie ponieważ już jest takie coś jak Tutoriale lub Animacje

;)

Proszę Administrację o pozytywne rozpatrzenie sprawy...

X

by Me.

Opublikowano

hmm... no to na odwrót zrobić nowe subforum "Galerie" :D

@

A no walnąłem się nie w tym dziale napisałem "PRZEPRASZAM :( "

D&G masz rację :O

X

by Me.

Opublikowano

przydało by się take subforum

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Chciałem tutaj poinformować , że będe robił sygnatury na fanarcie. Więc jak ktoś by chciał Zapraszam do mnie.

Sory że tu piszę >.> Ale gdyby coś ja moge robić sygny dla całego forum.

556e040b99df160a.jpg
Opublikowano

Wiem dostane za to warna ale ciul ;]

Co do ciebie _Shies bez obrazu ale twoje sygny są z dupy wzięte. (Wyrażam swoją opinię)

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

kali11 a wiesz co to jest podforum i subforum ? a po za tym wiele osób na MPC Forum chce mieć sygny lub avki a nie każdy z nich potrafi takie coś zrobić to są ludzie na forum którzy zajmują się grafika i pokazują swoje prace do ocen oraz robią prace dla innych.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

nom...

Ale to nie jest temat do spamu i pogaduszek o FanART tylko propozycja dla Administracji lecz chyba ona nie widzi takiej potrzeby zrobienia takiego sub :unsure:

X

by Me.

Znawca
Opublikowano

Takie sub forum to dobry pomysł bo 60% fanartu to zlecenia ^^

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Proponowałbym by zrobiono ankietę na temat czy ma powstać te subforum czy jest w ogóle niepotrzebne .

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Przydałoby sie takie subforum, bo ogromny bałagan jest w FanArt.

@kali 11 : Jeśli usuneli Ci konto to jesteś nikim teraz, a mamy gdzieś kim byłeś kiedyś.

1683786366.png
Opublikowano

No to jak ? czy jakiś mod jeszcze się wypowie na ten temat? takie subforum naprawdę by się przydało.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Jak najbardziej na tak ,b. by się przydało ,może nawet nowe subforum Galerie ,ale to raczej będzie w normalnym Fan Arcie.Miło że FanArt się rozwija ;)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ciężko powiedzieć.

Jak zlecenie to także galerie.

Jednak jak dla galerii i zeleceń będą osobne sub to co bedzie w ogólnym FanArt?

Pustka ? Na nie .

Admin Cienia
Opublikowano

Jestem na nie. Nie potrzeba czegoś takiego, normalnie w fanarcie niech piszą jak pisali.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...