Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Którego najlepiej kupić?

Bartollinix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zastanawiam się nad kupieniem jednej z tych postaci, lecz nie jestem do końca zdecydowany którą wybrać. Postacie które mi się podobają to:

1. Yasuo - grałem nim kilka razy i mi się spodobał, ma fajny ult i super Q.
  2. Aatrox - ma dobry skok na Q i fajny atak na E, do tego się odradza.
  3. Jinx / Zed

Linia jest dla mnie obojętna, lecz bardziej lubię chodzić na mida, niż na pozostałe linie.

Champ za 6300.

@Edit

Co sądzicie o Vel'Koz? Jakoś bardzo rzadko widzę go, jak ktoś nim gra, ale może warto go kupić? 

Opublikowano

Siemka, zastanawiam się nad kupieniem jednej z tych postaci, lecz nie jestem do końca zdecydowany którą wybrać. Postacie które mi się podobają to:

1. Yasuo - grałem nim kilka razy i mi się spodobał, ma fajny ult i super Q.
  2. Aatrox - ma dobry skok na Q i fajny atak na E, do tego się odradza.
  3. Jinx / Zed

Linia jest dla mnie obojętna, lecz bardziej lubię chodzić na mida, niż na pozostałe linie.

Champ za 6300.

@Edit

Co sądzicie o Vel'Koz? Jakoś bardzo rzadko widzę go, jak ktoś nim gra, ale może warto go kupić? 

1. Yasuo bannują zbyt często, a jak trafisz na jaxa/riven w enemy to se nie pograsz - nie kupuj

2. Dobra postać, bardzo rzadko grana, a pod speedatack +tank miażdży

3. Zed niszczy tylko 1 max 2 przeciwników myślałbym nad jinx bo to świetny adc tylko bez specjalnego escape, ale na linii ma ostre poke

Vel'Koz - większość spelli ciężko zcastować i jest papierowy, bardzo słaby escape.

Opublikowano

Yasuo jest bardzo dobry :) Można nim wiele zdziałać i robić fajne akcje. Niskie cd na q i e sprawia, że jest mobilny i przy tym może jeszcze bić. Oczywiście z dobrym wyczuciem możemy zblokować skilshoty na W i jego ult jest zajebisty tylko przeciwnik musi być podbity przez jakieś malphite lub na 3 stacku twojego Q. Po za tym pytasz o vel koza więc on też jest dobrą postacią tylko, że papierowy i musi być zawsze z tyłu i bić z daleka, ponieważ jego skille pozwalają mu bardzo łatwo pokeować przeciwników ale jak już w ciebie wjadą to ciężko uciec. Między tą dwójką co wymieniłem i tak wybrałbym yasuo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...