Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 11/06/2014 Nerf twitcha, Zmiany Nidalee, Galio, Przedmioty

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nerf Twitcha kompletnie nie zrozumiały i nie uzasadniony, było ok to muszą zmieniać ;_; 

Reszta zmian chyba w ogóle nie ważna. 

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nerf Twitcha kompletnie nie zrozumiały i nie uzasadniony, było ok to muszą zmieniać ;_; 

Reszta zmian chyba w ogóle nie ważna. 

Jak to nieuzasadniony?  Grają nim na LCSach! Musi być OP bo nim tam grają więc go nerfią!!!!!11111jedenjeden xD

Ten Ardent Censer będzie op i już widzę zapowiada się nowa meta Vayne, Tristanki i innych adc, którzy bardziej polegają na AA niżeli na skillach.  Będzie świetnie działało Vayne z Nami (pewnie dlatego skin) lub z Janną :P

#EDIT.  Gdzie zmiany Nidalki bo niewidzę? I tak mniejwięcej wiem co będzie ale wolałbym po polsku jeszcze ogarnąć.

Opublikowano

Hahaha :D Nerf twitcha nieuzasadniony?  beka.

ADC który potrafi wyjść prawie z każdego ganku, uciec z walki. Nawet potrafi przejść na mida i jako adc zassasynować przecinego midera bo jego stealh i dmg jest przegięte. 

Opublikowano

Po 6 sekundach? Toż on umrze 50 razy zanim wejdzie w tą niewidzialność.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Kurwa mac, jak tu sie teraz nie wkurwic, riot zreworkowal postac, teraz ja nerfia bo ktos zaczal nia wygrywac na lcs'ach, naprawde powoli mnie wkurwia ta logika riotu, zaraz zileanem zaczna grac na lcs'ach to znerfia mu q i ulti, dadza dluzsze cd i zmniejsza dmg bo graja nim na lcs'ach i trzeba to nerfic bo ktos jest tym dobry.

sstwc.jpg

Opublikowano

Twitch jest zbalansowany? True dmg z E aoe 1/4 hp + aoe ulti napierdala z kilometra i ten dmg, passywa też chora jak Dravena kiedyś. Wyczuwam mete na Wit's enda na topie np. Irelia.

Opublikowano

wiecie co mnie najbardziej smieszny, ze twitch stał się op przez VU, bo czemu nikt nim nie grał przed VU jak był taki sam(mówie około roku przez VU bo wczesniej były zmiany) to jest smieszne, riot bierze sie za postacie takie jak twitch ok, ale on był taki jaki jest teraz. nie wiem co oni robią, lepiej zajeli by sie szybszym wypuszczaniem reworków i nerfieniem postaci które tego potrzebują.

przyjemny buff dla galio, moze zacznie byc grany

Opublikowano

Coś czuję, że szybko jako ADC nie będę wracał do bazy mając Bloodthristera i Adrent Censer. Jak dla mnie zmiany fajne, ale mogli sobie podarować ten nerf Twitcha. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

wiecie co mnie najbardziej smieszny, ze twitch stał się op przez VU, bo czemu nikt nim nie grał przed VU jak był taki sam(mówie około roku przez VU bo wczesniej były zmiany) to jest smieszne, riot bierze sie za postacie takie jak twitch ok, ale on był taki jaki jest teraz. nie wiem co oni robią, lepiej zajeli by sie szybszym wypuszczaniem reworków i nerfieniem postaci które tego potrzebują.

przyjemny buff dla galio, moze zacznie byc grany

Obawiam się, że nie. To zbyt mały buff, aby ta postać była grana. Nie pasuje nawet do mety. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Obawiam się, że nie. To zbyt mały buff, aby ta postać była grana. Nie pasuje nawet do mety. 

Oby nie zaczęli grać Galio bo odkryją jego potencjał. 

Przyznam, że sam myślałem podobnie do was zanim go kupiłem. Ta postać jest mega mocna i dziwne że ludzie jeszcze tego nie ogarneli.

Opublikowano

Oby nie zaczęli grać Galio bo odkryją jego potencjał. 

Przyznam, że sam myślałem podobnie do was zanim go kupiłem. Ta postać jest mega mocna i dziwne że ludzie jeszcze tego nie ogarneli.

Bo Galio jest sytuacyjnym pickiem.. bierzesz go najlepiej na Nukera typu Veigar bo wiadomo budujesz się pod fullmr/hp a i tak bijesz sporo. Nie jest grany też bo zbyt duże manacosty nawet z graalem ma problemy z maną porównując spam bomb Ziggsa do jego Q.

Opublikowano

Jeste trochę zszokowany nerfem twitcha i nidalki -,-

Ale cóż nidalce to kiedyś musiał nadjeść ten momenjent

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Galio - dobry buff, lecz wątpie, że nagle zaczną nim grać.

Essence cośtam- bardzo dobry item szczególnie na postać Ezreal ( nic mi wiecej do głowy nie pasuje ) 

Twitch - niepotrzebny nerf, jego Q wcześniej miało minute niewidzialności a teraz - 3 marne sekundy?

Miejmy na dzieje, że nerf Twitcha nie przejdzie z PBE na RL

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Należy przypomnieć, że Twitch nie był projektowany jako zabójca, a jako strzelec. Nerf jak najbardziej uzasadniony, to gracze (przywoływacze) kształtują losy bohatera, a nie RIOT. Jak dla mnie strzelec to strzelec, a nie zabójca, który eliminuje Maga na midzie bez żadnego problemu, i wychodzi żyw z każdego ganku. W dodatku to niewielka zmiana, nadal będzie świetny na bocie, a kto potrafi nim grać to i tak będzie wygrywał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...