Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto mainować lissandre?

Minimonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie warto ją mainować? Jak tak to dlaczego. 

minionek_5956.png

Opublikowano

Fak3r robil playzy, ale raczej nie osiagniesz tego samego poziomu. 

Oplaca sie kazdego mainowac, jak ci sie podoba i przypada do twojego gustu to czemu nie ? ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Postać nie jest aktualnie w mecie, ale według mnie posiada ogromny potencjał, jest to postać kompletna, ludzie nie wiedzą jak na to grać.

Postać ta ma bardzo dobry escape, stun, slow, root. Świetny wave clear z Q jak i dobry poke, nie jest manożerna.

W poprzednim sezonie (3) Z Golda 4 do Plat 2 - only Lissandra. 

W tym sezonie (4) Z Plat 4(Po placementach) do Dia 5 w 150 gier Lissandra.

Mam aktualnie nią 95 win 60 lose, było lepiej, no ale ostatnio dość duży losestreak  ;p

NV6ACPn.png

Opublikowano

Postać nie jest aktualnie w mecie, ale według mnie posiada ogromny potencjał, jest to postać kompletna, ludzie nie wiedzą jak na to grać.

Postać ta ma bardzo dobry escape, stun, slow, root. Świetny wave clear z Q jak i dobry poke, nie jest manożerna.

W poprzednim sezonie (3) Z Golda 4 do Plat 2 - only Lissandra. 

W tym sezonie (4) Z Plat 4(Po placementach) do Dia 5 w 150 gier Lissandra.

Mam aktualnie nią 95 win 60 lose, było lepiej, no ale ostatnio dość duży losestreak  ;p

NV6ACPn.png

feedujesz

postac z ogromnym burstem, niestety musi podejsc, manozerna, jej q to nie q ziggsa, a szkoda

moim zdaniem na topa jak najbardziej

Opublikowano

Bardzo silny champ z 959595 CC'ków w tym najważniejszy stun i snear.  Jej wadą jest słaby harrass bo musi odpowednio podejść by przeciwnik oberwał a jak gramy na jakiegoś Ziggsa to oberwiemy 2x mocniej.

Na teamówki polecam bo mocny burst i z tego co słyszałem dobrze działa na nią jako pierwsze lub drugie DFG :P

Opublikowano

A powiedzcie mi jeszcze co na nią najlepiej budować ?  ^_^

Rabadon butki dfg zhyona i co jeszcze dołożyć? 

minionek_5956.png

Opublikowano

Dobry escape , cc , darmowe skille - nie potrzeba blue do poke , wytrzymuje natarcia asasynów oraz focus , dzięki ult i zhonye i samego E :)

Dmg jest idealny i zbalansowany.

Według mnie jest OP choć wymaga skilla 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Lissandra jest o dziwo bardzo nie docenianym championem. Posiada silny escape co jest podstawą w dzisiejszej mecie. Do tego bardzo silna kompozycja skilli czy z niej naprawdę ciekawą i efektywną postać. Niestety problem chyba leży w tym, że jest trudna. Wbrew pozorom prawidłowe użycie np. jej e nie jest takie łatwe jakby się wydawało. Jej dużym plusem jest to, że radzi sobie z ad bruiserami takimi jak zed. Jeśli ją lubisz to nią graj i mainnuj.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...