Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer EUW przeniesiony do Amsterdamu

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak maja sie skonczyc skoro to tylko lokalizacja? Moze troszeczke ale na to nie licz. Serwer ten sam wiec raczej nic sie nie zmieni. Tak btw. to swiat by przezyl bez tej informacji

Opublikowano

Mam nadzieje ze drophack nadal działa ;) Ok, bo dostałem ostrzeżenie słowne za ten post, bo uciekam od tematu, więc dodam, że mi się ta zmiana nie podoba, bo może będzie potrzebny lepszy sprzęt do drop hacków ;) (oczywiście mówie o tych co to robią xD)

Opublikowano

Drophack to taki hack który wywala grę, wyrzuca każdego z rozgrywki i po tym ten mecz tak jakby nie istniał. Często spotykany na diamencie gdzie ludzie lamią i nie chcą stracić LP

Opublikowano

Ciekawe, ale zmiana raczej nie wywoła dużego zmniejszenia problemów. Zobaczymy, jak już wszystko wróci, co i jak działa.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Drophack to taki hack który wywala grę, wyrzuca każdego z rozgrywki i po tym ten mecz tak jakby nie istniał. Często spotykany na diamencie gdzie ludzie lamią i nie chcą stracić LP

Wypraszam sobie ;) Ja nie lamie, Drop Hacka mozna walic tylko wtedy gdy wiesz, że jestem najlepszy w całej grze a przegrywasz ;)

Na yt jest ciekawy filmik co 4 graczy z diamentu debatuje na chacie kto ma właczyć drophacka .

Można prosić link?

Opublikowano

Wypraszam sobie ;) Ja nie lamie, Drop Hacka mozna walic tylko wtedy gdy wiesz, że jestem najlepszy w całej grze a przegrywasz ;)

Można prosić link?

Kurde sam bym jeszcze raz obejrzał  , szukałem nawet ale w historii mam straszny burdel pamiętam , że oglądałem 5 top lol fails potem najlepsze akcje  Fakera  i był filmik co raz gre na jakimś streamie zagranicznym komuś zfreezowali i po prawej mi ten filmik wyskoczył  .

Nic to nie zmieni wg. mnie , nawet gracze nie odczują być może pingi zmienią się o 5-15

xD

Opublikowano

Można prosić link?

Chodziło o to: "Jak ktoś lami i nie chcę stracić punktów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...