Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej op skład 1kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/World): 14
Hybryda (Tak/Nie):Nie wiem
Liga lub narodowość:Dowolna
Formacja:Dowolna
Ilość monet:Do 1kk lub moze być mniej
Platforma: Pc
Czego oczekuję:Najbardziej op składu z fify :)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak najbardziej OP skład w fifie. Każdy zawodnik jest inny, tak samo jak gracz. Niektórzy preferują szybkie skrzydła + wysokich napastników, wtedy będą grać na główki, kolejni zaś wolą postawić na indywidualności tzw. skill-runy. 

Każdy musi znaleźć swój styl gry. Zresztą w fifie, nie liczą się tak bardzo zawodnicy tylko skill :)

Opublikowano

Mi świetnie się gra takim składem.

Napad: Benzema, Costa, Neymar
Pomoc: Cesc, Isco, Modrić
Obrona: Pique, Ramos, Alves, Marcelo
Bramka: Casillas

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak najbardziej OP skład w fifie. Każdy zawodnik jest inny, tak samo jak gracz. Niektórzy preferują szybkie skrzydła + wysokich napastników, wtedy będą grać na główki, kolejni zaś wolą postawić na indywidualności tzw. skill-runy. 

Każdy musi znaleźć swój styl gry. Zresztą w fifie, nie liczą się tak bardzo zawodnicy tylko skill :)

No nie wiem niektórzy sądzą że srebrnym składem gra się lepiej niż z totsami.W fifie 14 to teraz każdy gra na główki i się nie da.Ja preferuje zawodników ze skilem np:Neymar :)

Mi świetnie się gra takim składem.

Napad: Benzema, Costa, Neymar

Pomoc: Cesc, Isco, Modrić

Obrona: Pique, Ramos, Alves, Marcelo

Bramka: Casillas

Dzięki ale 3 typowych napastników?Nie wiem jaka to formacja :)

http://www.futhead.com/14/squads/13107508/

Najbardziej op gówno jakie da się zrobić. Jak ja widzę taki skład to mi się odechciewa grać. Możesz zamienić niektórych na TOTS/IF ale nie polecam bo zaczyna się handicap itp. 

Ciekawy składzik ale nie lubię grać na główki :)

Opublikowano

No nie wiem niektórzy sądzą że srebrnym składem gra się lepiej niż z totsami.W fifie 14 to teraz każdy gra na główki i się nie da.Ja preferuje zawodników ze skilem np:Neymar :)

Dzięki ale 3 typowych napastników?Nie wiem jaka to formacja :)

Ciekawy składzik ale nie lubię grać na główki :)

Co do mojego postu to formacja 4-3-3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...