Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Laptop mocno się przegrzewa.

jasieeks™

Pytanie

Opublikowano

Mam problem, od kilku dni laptop bardzo mocno mi się przegrzewa.. szczególnie podczas gry w CS:GO.
Gdy zaczynam grę to po jakiś 20 minutach laptop się wyłącza. Gorący robi się już po włączeniu.

Niedawno tego nie było, da się jakoś go chłodzić bez kupna chłodzenia, podstawek itp?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jest na gwarancji to oddaj do serwisu, jeżeli nie to o ile znasz się troszkę co jest gdzie to możesz go rozkręcić, ew. zapłacić komuś za przeczyszczenie go.

laptop mam od 6 lat..

nie mogę go rozkręcać ani nic.. 

nie ma innego sposobu?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Jak chlodzenie jest zabite kurzem to niestety nie ma innego sposobu - trzeba rozkrecic i wymienic paste termoprzewodzaca oraz wyczyscic uklad chlodzenia. Podstawki chlodzace w tym wypadku malo dadza to jak laptop jest zapchany kurzem to nie bedzie wdmuchiwal schlodzonego powietrza przez finy radiatora.

Opublikowano

Jeżeli jest na gwarancji to oddaj do serwisu, jeżeli nie to o ile znasz się troszkę co jest gdzie to możesz go rozkręcić, ew. zapłacić komuś za przeczyszczenie go.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...