Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoLIP-OP gdzie mogę..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niech ci służy, tylko jak cie spotkam na YOLOq mi zdropujesz wygraną gre to pogadamy inaczej  B)

Nie nie :D , potrzebuje tylko darmowego serwera vps i skrypt do putty :P jeśli ktoś pomoże daje + :)_

Opublikowano

Serwery rito są ujowe, ale bez przesady, żeby padały na floodzie z darmowych vpsów.

Opublikowano

kurwa..

lolip-op to nie zaden drophack ani program tylko dane IP graczy wykradzione z bazy riotu, mogles wykupic pakiet "wyszukiwan" sobie wpisywales nick kolesia i ci dawalo jego IP (w 90% juz nieaktualne bo przez czas w ktorym koles wykradl baze juz wiele osob mialo inne ip) i mogles sobie zddosowac typka.

koles ktory zrobil ta strone siedzi od 2 miechow w wiezieniu

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Skrypt mógłbyć Ci dać ale po co skoro najsłabsza maszyna darmowa w necie dałaby radę MOŻE uwalić serwa majnkraft. 

Musisz zabulić co najmniej hmm 40 zł na miesiąc żeby coś dropnąć.

Opublikowano

Jezu chryste debilizm ludzki nie zna granic ... po pierwsze nie dropniesz gry z darmowego vps'a po drugie nikt ci nie da skryptu sam sobie poszukaj to znajdziesz nie jest to trudne ... a po trzecie nawet nie będziesz umiał pewnie go wgrać (beka) :D 

Opublikowano

kurwa..

lolip-op to nie zaden drophack ani program tylko dane IP graczy wykradzione z bazy riotu, mogles wykupic pakiet "wyszukiwan" sobie wpisywales nick kolesia i ci dawalo jego IP (w 90% juz nieaktualne bo przez czas w ktorym koles wykradl baze juz wiele osob mialo inne ip) i mogles sobie zddosowac typka.

koles ktory zrobil ta strone siedzi od 2 miechow w wiezieniu

Kurwa to może tylko ty, ten program nie podaje ip gracza tylko IP stworzonej gry.

Znalazłem serwer vps za darmo 10GB szybkości net`a 125GB dysku na test 300sekund to mi starczy :P Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...