Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Warcode Błąd aplikacji (0xc000007b)

adri17x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ... a mianowicie wyskakuje mi błąd aplikacji (0xc000007b).

post-65968-0-50568400-1402506121.png

mam win 8 64bit, mam zainstalowane .Net framework 3.5 oraz 4.

włączyłem ów funkcje a o to dowód :

post-65968-0-72282200-1402506293.png

post-65968-0-79249700-1402506299.png

próbowałem naprawdę wiele i nic praktycznie nie przychodzi mi już do głowy ... może macie jakieś pomysły jak temu zaradzić 

Proszę o pomoc :/

Opublikowano

Przinstaluj Fameworka i C++ 2010. Ew. pobierz grę od nowa z wyłączonym antywirusem

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Przinstaluj Fameworka i C++ 2010. Ew. pobierz grę od nowa z wyłączonym antywirusem

świeżo co zainstalowałem fameworka i C++ 2010 oraz przeinstalowałem grę :/ nie pomaga

Zainstaluj Net Framework 4.5 jak to nie podziała to przeinstaluj grę.

Masz zainstalowanego antywirusa?

jak widać na SS mam już fameworka 4.5 a antywirusa posiadam ( Avast ) ... na czas instalacji gry oraz pierwszego uruchomienia był wyłączony niestety błąd dalej się ukazał

Opublikowano

Przeinstaluj DirectX. 

zainstalowałem lecz nie pomogło ... 

zauważyłem ze posiadam braki tzn... wcześniej nie miałem DirectX,Fameworka oraz C++ 2010 to może być przyczyną lecz nie wiem co mógł bym jeszcze zainstalować by naprawić usterkę :/

Opublikowano

Uruchom w trybie zgodności z Windows 7, przeleć kompa CCleanerem, głównie rejestr. 

Visual C++ Redistributable i Direct musisz mieć. 

DirectX 9.29.1974,Visual C++ Redistributable zainstalowany ... zgodność ustawiona, rejestr wyczyszczony ... błąd dalej występuje :/

Opublikowano

sterowniki wszystkie są, problem występuje jedynie w warrocku a formatu nie miałem od roku ... ( pół roku temu grałem w warrocka wydaje mi się że ten sam problem wcześniej występował. Jakoś go naprawiłem lecz już nie pamiętam jak :/ )

Opublikowano

sterowniki wszystkie są, problem występuje jedynie w warrocku a formatu nie miałem od roku ... ( pół roku temu grałem w warrocka wydaje mi się że ten sam problem wcześniej występował. Jakoś go naprawiłem lecz już nie pamiętam jak :/ )

Napewno masz zainstalowane wszystkie biblioteki Microsoft Visual C++? Powinny być 3 rodzaje Microsoft Visual C++ 2005, 2008 i 2010.

Opublikowano

Napewno masz zainstalowane wszystkie biblioteki Microsoft Visual C++? Powinny być 3 rodzaje Microsoft Visual C++ 2005, 2008 i 2010.

koleka wysłał mi instalke w ktorej bylo wszystkie potrzebne biblioteki itp ...oczywiście wyczyściłem rejestr CCleanerem ale problem nadal występuje co mógł bym jeszcze zrobić ?

Opublikowano

Przeprowadz aktualizacje systemu

została już wcześniej zainstalowana

mam pomysł jak to naprawić ... przeniosę wr do dysku D ... może pomoże :) napisze czy działa ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...