Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poweramp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mozna zmienic ustawienia w Powerampie? Na starym telefonie byly ustawienia na dole, te 3 przyciski, cofnij, ten domek, i ustawienia albo menu. Dostalem nowy telefon Sony Xperia L i nie moge tego znalezc a chcialbym je zmienic.

Opublikowano

Siemka. Mozna zmienic ustawienia w Powerampie? Na starym telefonie byly ustawienia na dole, te 3 przyciski, cofnij, ten domek, i ustawienia albo menu. Dostalem nowy telefon Sony Xperia L i nie moge tego znalezc a chcialbym je zmienic.

Jest, wystarczy kliknąć przycisk odpowiedzialny za ustawienia. Spróbuj kliknąć pierwszy przycisk od prawej na dole (te funkcyjne androida). Nie wyświetla się menu opcji?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

W tym telefonie co mam teraz jest tylko cofnij, domek i taki prostokąt. Nie ma nic. W powerampie mam u góry 3 opcje ton/głośność korektor i w środku tez cos z tym korektorem. Nie pamiętam nazwy

Opublikowano

W tym telefonie co mam teraz jest tylko cofnij, domek i taki prostokąt. Nie ma nic. W powerampie mam u góry 3 opcje ton/głośność korektor i w środku tez cos z tym korektorem. Nie pamiętam nazwy

Kliknij ten prostokąt.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

na starym telefonie miałeś starego powerampa teraz masz nowy który jest zaktualizowany LEL jak chcesz starego to ja kiedyś ściągałem z chomikuj wpisz w google poweramp full free czy coś i próbuj chomiczki ^^

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

Mam teraz zaktualizowane ale mam wersje probna na 2 tygodnie. Wtedy mialem sciagniete z chomika najnowsza wersje full free i nie bylo tam ustawien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...