Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DV Robo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam pewne pytanie:

Grając wcześniej w LoLa miałem 20-30 fps,po czystce kompa fpsy spadły mi do 4-25 fps więc może wie ktoś jak zwiększyć liczbę FPS-ów

zaznaczam że sposoby typu wyłączyć antywira i zaporę i ustawić system pod wydajność wypróbowałem i jestem zawiedziony.

Moja grafika Ati Radeon 9550 x1050 series 

Opublikowano

Powiedz jakie masz ustawione opcje w LoL'u, i reszte specyfikacji komputera, bo zeby ktos mial po tyle FPS a ja na moim nie mam to cud jest.
( mam 2GB Ram, procek adm sempron tm 3400+ 1.80 GHZ i karte NVidia GeForce 6100 nForce 420 i mi dziala na 20/30 fps, z włączonym Spotify.)  ;)

Opublikowano

Minimum ustawienia mam.

Gameboster nic nie pomaga.

Mam 1.5 gb ramu wcześniej było mniej o 1/2 gb i było więcej fps więc :/

MÓJ KOMP:

Procek: Intel Celeron D 326

Karta:    Ati Radeon 9550 X1050 Series

RAM:     1.5 GB GoodRam DDR1 (lub DDR2)

Dysk twardy: WD Caviar Blue 120 GB ATA

Mam nadzieję że tyle wystarczy :D

Opublikowano

No zrobiłem nowe konto gdzie czysty rejestr jest .Ramy? Dokupowane były po formacie kompa dopiero fpsy spadły.Grafika trochę stara ale i tak mam zamiar kupować kompa.Ten procek ma 2.53 ghz.Wolę nie robić formata bo jeszcze bardziej mi spadną fpsy :D

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale jest poradnik tu juz. Z takim komputerem to sie nie dziw. Very low, brak cieni i wylaczona tamta opcja nad synchronizacja pionowa no i ta synchronizacja tez. Game booster i tak nic nie daje. Wylacz rozne programy typu przegladarka czy odtwarzacz muzyki. Sprobuj wyczyscic kompa CCleanerem.

Opublikowano

Przeglądarki itp wyłączone tylko lol odpalony ccleanerem czyszczę tuż po włączeniu kompa ściągnąłem LoLClientSuspender i fpsy skoczyły mam 20-30 czyli tyle co wtedy :D

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...