Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd spolszczenia

Wojtul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem otóź miałem Angielskiego bf'a, wiec go spolszczyłem, robiłem wszystko z instrukcjami z neta , zrobilem wszystko jak należy (patche, pliki itp) . Gdy mam w rejestrze wszystko na pl_PL to gra mi sie odpali, czarny ekran chwile, i zaraz mam taka smieszna sytuacje ze moge chodzic po obrazku (jak jest ten koles z bronią ;D ) no i zwiecha. Za to kiedy ten plik .dll w rejestrze mam na en_US gra smiga az milo, mam polski dubbing ale napisy po ang. Ktos mi umie pomoc w tym? Byłbym bardzo wdzięczny , daje lajki. (nie piszczie o originie bo nie mam dostepu zeby sciagnac go stamtąd, mianowicie nei mam klucza )

Opublikowano

Był ... nie miałem o tym pojęcia, wiec co mogę zrobic ?

Przepraszam bardzo za temacik, rozwiązałem problem . Wrzuciłem jakiś jeden z tysiecy patchy ktore sciagnelem i podziałalo.

Opublikowano

Był ... nie miałem o tym pojęcia, wiec co mogę zrobic ?

Nie wiem. Wiem, że Battlefield 3 jest nie warty piracenia. Ma nudną i słabą kampanię, a na multiplayer nie pograsz.

Był przez parę dni za darmo.

Raczej nikt nie pomoże, bo MPCforum nie wspiera piractwa.

Z pirackimi grami często są problemy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie wiem. Wiem, że Battlefield 3 jest nie warty piracenia. Ma nudną i słabą kampanię, a na multiplayer nie pograsz.

Był przez parę dni za darmo.

Raczej nikt nie pomoże, bo MPCforum nie wspiera piractwa.

Z pirackimi grami często są problemy.

I tu sie mylisz, bo właśnie odpalam piracki serwer.

Tak, wiem że nie wspiera ale tutaj bardziej chodziło o poprawke spolszczenia, jako że grę mam oryginalna .

Opublikowano

I tu sie mylisz, bo właśnie odpalam piracki serwer.

Tak, wiem że nie wspiera ale tutaj bardziej chodziło o poprawke spolszczenia, jako że grę mam oryginalna .

Skoro masz grę oryginalną to powinieneś mieć w Polskiej wersji gry.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Aha , grę masz oryginalną , nie masz możliwości zmiany języka , musisz wgrywać jakieś patche , spolszczenia w dodatku przez rejestr i te pozostałe gówna tak ? Nie żartuj sobie :D

Opublikowano

On nie mówi że na oryginalną grę tylko że odpala piracki serwer czyli te od Zlofenix, które są do bani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...