Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Lista pluginów na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałem zaprezentować pluginy na serwer Survival + Frakcje jakie możecie zrobić w trakcie robienia serwera lub coś w tym stylu ;D

Tylko lepiej sami ściągajcie pluginy jakie podam, jeżeli nie będą działać jakie tam ściągniecie pisać do mnie to załatwie wam problem ;)

O to pluginy:

Authme-Logowanie/Rejestrowanie się graczy/adminów na serwerze

Azrank-Jeżeli chcecie może go wgrać to jest plugin na dawanie rangi, ale i tak musicie miec permissions z rangami komendą /setrank nick ranga (czas) możecie jeszcze na czas dać, ale to do waszego wybóru idzie ;D

ChestShop-Może wam się przydać to jest kupywanie/sprzedawanie itemów w sklepie na tabliczce.Są 4 linijki jakby to na 1.AdminShop 2.Ilość 3.B 350 lub S 350 nie wiem czy z : między S,a 350 i B, a 350 B to znaczy Buy, a S znaczy Sell i kasę jaką chcecie taką możecie dać ;D, a na 4.Id lub nazwa przedmiotu musi być po angielsku np: Dirt

ClearLag-Usuwanie itemów co minutę.Przyda wam się, żeby zbyt lagów nie było, jak gracze rzucają itemy na ziemię.

ColoredSigns-Nie wiem czy wam się przyda, ale to jest pisanie na kolorowo na tabliczkach.

CombatLog-Gracze nie mogą wpisywać komend podczas walki oraz jak się relogną to dedają ;)

Essentials-To każdy powinnien wiedzieć ;x

EssentialsChat-Wiadomo o co chodzi.

EssentialsSpawn-Każdy powinnien wiedzieć.

EssentialsProtect-Chociaż nie wiem od czego to jest, ale i tak to ja mam na wszelki wypadek.

Factions-Plugin na gildie /f

HeadDrops-Wypada głowa z gracza podczas dednięcia.

IConomy-Przyda się im kasa chyba ;P

Jobs-Prace, żeby kase zarabiali.

JoinMessage/HideStream/CustomServerMessage-Pluginy na wchodzenie/wychodzenie graczy na/z serwera.

LimitedCreative-Przyda wam się, żeby ludzie którzy mają gm nie mogą kopiować/rzucać i nie wiem czy bić na gm.

MotdManager-Opis serwera zanim się wbije.

OtherDrops-Wypadanie itemów ze stone.

PermissionsEx-Uprawnienia oraz Rangi ;)

ScoreBoardStats-Może się przydać na staty graczom obok wyświetlane jest po prawej stronie.

Skript-Jeśli chcecie mieć własne komendy.

SignShop-Może wam się przydać, aby zrobić bronie jak Demo Eq itp.

TreasureChest-To też może być przydatne jak robicie jakiś parkour lub areny PvP to możecie skrzynki dać z itemami co pare godzin.

WorldEdit-Każdy powinnien wiedzieć.

WorldGuard-Każdy powinnien wiedzieć.

Jeśli pomogłem pisz w komentarzach.Jeśli chcecie więcej opisów + pomoc w wybieraniu pluginów na serwer pisać w komentarzach.

Pozdrawiam.

Pomogłem? Daj Like! :D

Z Poważaniem

MatrixPL

Opublikowano

Dodaj grafikę i opisz Ładniej i będzie jakoś wyglądać :)

A co do samego tematu to spoko tylko ten ColorSigns bez użyteczny jak masz essentials .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...