Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane grafikiem 3D - robie mounty/pety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję siebie jako grafik 3D - exportuje i wykonuje modele pod metin2(działają na amd bez najmniejszego zarzutu). GG: 50436988

Prace wrzucę wieczorem.

( TEMAT PISANY NA PODSTAWIE TEMATU @mark13 KTÓREMU TEMAT NIE ZOSTAŁ ZAMKNĘTY A MI ZAMKNĘLI 4RTY RAZ)

Opublikowano

Kurde człowieku :/ jezeli piszesz podanie GRAFIK 3D to podaj 1 obrazek :/ czy się opłaca 

Nie polecam :

50436988:

dobra nie będę pisał z Tobą za post na mpc, jeżeli masz problem z czytaniem nie mój problem cześć.15:33

xTabwwt.png

Opublikowano

z jakich gier potrafisz exportować?

praktycznie z wszystkich uzywających silnika unreal engine

To po co piszesz :? bez ss modeli nikt cie nie weźmie

to nie jest Twoja sprawa czy ktoś mnie 'weźmie' albo nie.

Opublikowano

praktycznie z wszystkich uzywających silnika unreal engine

to nie jest Twoja sprawa czy ktoś mnie 'weźmie' albo nie.

Brawo jeśli tylko UE ;)

tzw. newbie z poradnika na mpc -będą problemy na AMD, a gry to TERA i Lineage

Ja nie polecę 

Opublikowano

Brawo jeśli tylko UE ;)

tzw. newbie z poradnika na mpc -będą problemy na AMD, a gry to TERA i Lineage

Ja nie polecę

Noo, myślałem, ze nikt nie zauważy. Przeciez to jest noobek umiejący korzystac z tutow, beda problemy z modelami. Ja ostrzegam przed pseudo modelarzami 3d, ktorzy oglaszaja sie po powstaniu tutka o exportowaniu :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

TreeN. BombWork . Vatahar .Mark ...

oni sie sami nauczyli 3d. a teraz jakies dzieci oferuja modele po wrzuceniu Tut na mpc.

STANOWCZO NIE POLECAM.

xxx

Opublikowano

Nie przesadzajcie. Każdy się uczy i musi od czegoś zaczac. Nikt się specem w danej dziedzinie nie rodzi.
Pisałeś, że wrzucisz wieczorem, ja nadal nie widze projektów, a jestem ciekawa, co potrafisz. Ogólnie to sam coś potrafisz z 3D, czy głowne założenie to import z innych gier?

Opublikowano

Nie przesadzajcie. Każdy się uczy i musi od czegoś zaczac. Nikt się specem w danej dziedzinie nie rodzi.

Pisałeś, że wrzucisz wieczorem, ja nadal nie widze projektów, a jestem ciekawa, co potrafisz. Ogólnie to sam coś potrafisz z 3D, czy głowne założenie to import z innych gier?

głównie import, nazwa tematu bo mu go zamykali.

dopóki nie wstawisz ss'ów nie polecam

Opublikowano

hejtujecie a nawet nie wiecie kogo..  xD śmiać mi się chce, oczywiście polecam  -.-

to niech pokaże jakies swoje przykladowe prace, bo rownie dobrze moze ktos napisac ze jest bardziej zaawansowany niz treen, bombwork i proelomaster.

na jakiej podstawie go polecasz? Ja dopoki nic nie zobacze nie polecam typa

Opublikowano

to niech pokaże jakies swoje przykladowe prace, bo rownie dobrze moze ktos napisac ze jest bardziej zaawansowany niz treen, bombwork i proelomaster.

na jakiej podstawie go polecasz? Ja dopoki nic nie zobacze nie polecam typa

polecam gdyż widziałem co potrafi, podał w temacie numer gg więc można napisać i zapewne pokaże ci jakieś przykładowe prace.. czytajcie ludzie cały temat zanim skreślicie człowieka, gdyby to był partacz, człowiek który się na tym nie zna to chyba logiczne iż bym go nie polecał tak ? helloł  xD

m1jO9Go.png

Opublikowano

polecam gdyż widziałem co potrafi, podał w temacie numer gg więc można napisać i zapewne pokaże ci jakieś przykładowe prace.. czytajcie ludzie cały temat zanim skreślicie człowieka, gdyby to był partacz, człowiek który się na tym nie zna to chyba logiczne iż bym go nie polecał tak ? helloł  xD

to dlaczego tutaj nie wstawi swoich prac?

ocenia sie przezciez po portfolio, to on ma zadbac o klienta a nie klient o niego

Opublikowano

Mało informacji w ofercie, niczym nie zachęcasz.

+ Autor tematu pisał, że udostępni zdjęcia, nadal ich nie ma, tak samo będzie z zamówieniami?

Neutral.

Opublikowano

Na tą chwile nie polecam, ponieważ
nie dotrzymuje słowa (miał kilka dni temu dać ss swoich prac)
Brak prac i informacji o sobie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...