Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Warto jeszcze kupić pantheona?

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Moje pytanie brzmi czy po tym (podobno) strasznym nerfie pantheona warto go jeszcze kupić..

jak ucierpiał?
jak radzi sobie na jungli/topie..?

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Ja gram pantheonem na midzie/topie/jungli i jest w porządku. Dobrze radzi sobie na tych 3 liniach. Według mnie zawsze warto go kupić, ponieważ jest on OP i ma duży burst jak złożysz go pod AD. Wystarczy harras z Q na linii i masz wygraną linie.

Opublikowano

Pewnie że się opłaca, w brąz - silver, jak go ogarniesz to kosisz, w goldzie też DAJE rade, potem zaleznie od przeciwnika i stylu gry. Osobiscie ostatnio go zaczałem lukać i faktycznie w jungli ma moc, na topie jest naprawde niezly. Kup bo taka postac napewno Ci sie przyda ;)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Jak narazie jestem na drodzę by go kupić...
a tak dokładniej jak wyglądał jego nerf? podobno po ulcie nie moze odrazu castowac skilli

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Waarto zdecydowanie... ten nerf to było bardziej gadanie ludzi. Nie jest tak odczuwalny. Pantheon dalej potrafi uderzyc ;)

Kolejny "Lol'owiec" a co... ;)

Tylko narazie 21 lvl :3

Opublikowano

Żadne nerfy nie zniszczą jakiejkolwiek postaci. Wszystko da się ogarnąć jeśli się chce. Np: Irelia dostała mnóstwo nerfów, a i tak ogarnięty gracz zniszczy nią każdego. Panteon spoko, łatwa, mocna postać, do tego dostał nowego skina, który według mnie wygląda zajebiście.

Opublikowano

Oglądne jeszcze jakis gameplay ,ale i tak jestem w 90% pewny ze kupię tą postać..
Wszystkim bardzo dziękupię za wypowiedzi ;) Lecą + i temat jest do zamknięcia :)

1352328162-U673632.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...