Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Orianna vs Vel'Koz

ECLC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiscie ze Orianna, ultimate wygrywa teamfighty i ma zdolnosc bardzo fajnego harrasu. Velkoz to zjebana postac, praktycznie niemobilna co na midzie jest karane smiercią. Wystarczy że ktoś na niego wskoczy i juz jest martwy. Ponadto wystarczy spojrzeć na to kto jest grany a kto nie, Velkoza nie widziałem już tydzien po jego wrzuceniu do gry a Orianna jest dalej grana. 

Opublikowano

Orianna to pick na którym się trzeba wyfarmić (pasyw stworzony do tego)  i potem jak wpadniesz z dobrymi itemami w tfa to sam wygrywasz dobry ultem. Vel koz to champ stworzony do poke i trzeba nim grać dosyć ostrożnie ale też fajnie bije tylko, że jak do ciebie doskoczą to ciężko coś zrobić więc ja bym wybrał orianne.

Opublikowano

Orianna zdecydowanie bezpieczniejsza i można lepsze 'plejsy' robić. Polecam. Velkozem znając życie zrobisz 0/10 i Ci się odechce.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Następni którzy nie myślą... Vel koz jest zajebistą postacią ja nim kręcę wyniki 25/2/10 np...

Macie ból dupy taki sam jak o zeda bo co? jest dla noobków za trudny?

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Orianną można spokojnie skontrować Zed'a. Gdzie nie twierdzę, że Zed jest słaby, bo jest bardzo dobrą postacią.

Ale na mid'a polecam Oriannę, dobrze współgra z sojusznikiem, który "wbija się pierwszy w tf", Vel'Koz'a jakoś nie wyobrażam sobie na midzie :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...