Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nowy main na mida

Vergilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się poradzić kogo mainowac ? w s4 moimi mainami były nidalee(82,4 win ratio) i orianna(74,6 win ratio) chodzi o to że nidalka dostaje reworka i będzie lepsza na topa :/ a z orianki nie zrezygnuje ale wole mieć 2 postać gdyby 1 była zbanowana.

Szukam kogos kto w laning phase da rade, w tf nie odstaje i żeby 1 vs 1 dawał rade.
Zastanawiałem się nad yasuo, zed i lissandra lub riven. Kto z nich bedzie najlepszy na tego mida ? 

Moja obecna dywizja do platyna 5

Opublikowano

Polecam Yasuo ze względu na ulta, który wygra Ci pewnie nie 1 teamfight. Yasuo to postać o tyle fajna, że posiada jakiś tam system escape czy też doskok, a co za tym idzie łatwo utrzymać się na linii.

Opublikowano

Z tych których tutaj wymieniłeś to Zed, ma bardzo fajny escape i na pewno ci sie spodoba ponieważ jest to postać która jest do tak zwanych plejsów, w 1v1 nie do zabicia dodatkowo z W ma dobry harras, polecam gorąco

Opublikowano

Yasu byłby najlepszy z tych co wypisałeś, ult super w tfach i ładnie można ściągnąć adc, na lini też jest dosyć łatwo dzięki pasywowi dzięki któremu masz wymiany na +. Po za tym jeszcze bym się zastanawiał nad kayle, ponieważ jest bardzo mocna, szczególnie pod build na as i z maxowanym e. Jak zostawisz ją na chwilke samą w tfie to sama wszystkich rozwali ale to już twój wybór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...