Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nigdy wcześniej nie grałem w WoWa i bardzo chciałbym wreszcie spróbować, oczywiście na globalu.

Mam pytanie, czy warto jeszcze zaczynać grę od zera, jeśli tak to jaki serwer polecacie, żeby było dużo polaków?

I jaką klase, taką żebym dawał sobie rade?

Opublikowano

Oczywiście, że warto zagrać, na razie ta gra utrzymuje nadal ksywe "król mmo".

Jeśli chcesz grać na serwerze gdzie jest dużo osób(czyt. polaków) to burning legions.

Na początek priest, druid albo paladyn.

Gość koxxxik12
Opublikowano (edytowane)

To nie ma zbytniej różnicy weź tą która Ci się bardziej podoba pod względem estetycznym i tyle ,bo granie rasą tylko dla bonusu nie jest przyjemne ;)

Edytowane przez koxxxik12
Opublikowano

Witam, nigdy wcześniej nie grałem w WoWa i bardzo chciałbym wreszcie spróbować, oczywiście na globalu.

Mam pytanie, czy warto jeszcze zaczynać grę od zera, jeśli tak to jaki serwer polecacie, żeby było dużo polaków?

I jaką klase, taką żebym dawał sobie rade?

Witam, oczywiście, że warto zagrać w wow'a bo tak jak kolega wyżej napisał to jest obecnie "król mmo" najlepsza i najbardziej rozbudowana gra tego typu. Proponuję Ci najpierw zagrać za darmo do 20lvl. Co do klasy to wybierz taka która Ci się podoba bo jeśli nie podoba Ci się klasa i nie daje przyjemności gry to jaki jest sens grania nią? To samo tyczy się rasy, graj tym co CI się podoba :) 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!