Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ogarniętego, minimum w 95% skończonego projektu metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1263739725_1398508556.png

Witam, poszukuję ogarniętego, minimum w 95% skończonego projektu metin2 medium/hard, serwerów typu easy nie sponsoruję z własnych powodów, wymagam jedynie uczciwości i pełnoletniego teamu z ts3+mikro, oferuję dedyka z hosteamu, ważną licencje ipb ( nie jest to sam klucz )+ osoby które mogą zająć się forum, postawić je, oferuję również licencję ts3 512 + osoby znające się na rzeczy, w zamian oczekuję 65% z is do czasu zwrotu za dedyka co do dalszej współpracy % jest do ugadania, nie interesują mnie rangi na serwerze, jedynie ranga sponsora na forum jak i na ts3, aktualnie sponsoruję już jeden z serwerów metin2 (około 450 online dziennie, w godzinach 16-19), serwer stoi już jakieś 3 miesiące i nie mamy, nie mieliśmy żadnych problemów, jedyne czego nie mogę wam zagwarantować to reklama gdyż nie mam czasu na pisanie z youtuberami, jeżeli chodzi o moje doświadczenie to mogę powiedzieć iż byłem w teamie kilku a nawet kilkunastu serwerów metin2.

''pisane na szybko, przepraszam za błędy które mogę się tu pojawić''

Kontakt prywatna wiadomość na MPCforum

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy  :)  Multitabs

m1jO9Go.png

Opublikowano

Neutralnie.

Multi mnie bardzi nie lubi a ja go.

Ma zjebana reputacje u niektorych osob wiec to odstrasza.

Neutral.

Multi jaki serwer sponsorujesz i dlaczego mnie nie lubisz

xxx

Opublikowano

Neutralnie.

Neutral.

bo jestes rudy.

Ja tam go polecam, co jak co miło mi się z nim rozmawiało ;)

Opublikowano

Neutralnie.

Neutral.

Bo rudość.

Multiego polecam znamy się kawał czasu różnie to było,ale jako sponsor jest konkret :)

Opublikowano

Pozdrawiam chłopa. konkretny typ z kontaktami ;)

dziękuję, pozdrawiam  :)

Neutralnie.

Neutral.

nie interesuj się, twojego polecenia nawet nie chce tu widzieć   -.-

Bo rudość.

Multiego polecam znamy się kawał czasu różnie to było,ale jako sponsor jest konkret :)

dziękuję  ;)

f5, oferta nadal aktualna, moje gg 50210467 (napisz raz i czekaj aż odpisze, nie spamuj !)

m1jO9Go.png

Opublikowano

Nie polecam, powód : Brak rozumu i przyswajalności informacji.
Weźmy prosty przykład : Około trzech razy pisałem mu że projekt ShivaMt2 nie należy do Naida, wchodzę wczoraj w ich temat i oczywiście widnieje post p. Dariusza "Kolejny serwer Naida", także jak widać z pamięcią u Niego nie najlepiej.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie polecam, powód : Brak rozumu i przyswajalności informacji.

Weźmy prosty przykład : Około trzech razy pisałem mu że projekt ShivaMt2 nie należy do Naida, wchodzę wczoraj w ich temat i oczywiście widnieje post p. Dariusza "Kolejny serwer Naida", także jak widać z pamięcią u Niego nie najlepiej.

dorośnij i zmądrzej to porozmawiamy a o moją pamięć to ty się już nie martw :)

m1jO9Go.png

Opublikowano

dorośnij i zmądrzej to porozmawiamy a o moją pamięć to ty się już nie martw :)

Nie martwię, wyrażam swoją opinie którą mogą się kierować inni użytkownicy, rozważając myśl czy skorzystać z Twojej usługi.

Jak widać nawet tego nie potrafisz zrozumieć, i to niby ja mam dorosnąć :)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie martwię, wyrażam swoją opinie którą mogą się kierować inni użytkownicy, rozważając myśl czy skorzystać z Twojej usługi.

Jak widać nawet tego nie potrafisz zrozumieć, i to niby ja mam dorosnąć :)

nie polecasz bo napisałem wam w temacie że ''nie polecam'' :) faktycznie pokazałeś jaki to dorosły jesteś.

m1jO9Go.png

Opublikowano

nie polecasz bo napisałem wam w temacie że ''nie polecam'' :) faktycznie pokazałeś jaki to dorosły jesteś.

Dajesz kolejny powód potencjalnemu klientowi by Cię odrzucił, mianowicie pokazujesz swoje krętactwo.

Nie założyliśmy prezentacji, zapowiedzi, nie złożyliśmy swojej oferty więc gdzie mogłeś to napisać?

W Metin2-Media? Aaaa pewnie chodziło Ci że nie polecasz patrzeć na SS'y bo oczy rozbolą..

Skończ kręcić i zachowaj chociaż na tyle rozsądku by nie bruździć sobie we własnym temacie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Dajesz kolejny powód potencjalnemu klientowi by Cię odrzucił, mianowicie pokazujesz swoje krętactwo.

Nie założyliśmy prezentacji, zapowiedzi, nie złożyliśmy swojej oferty więc gdzie mogłeś to napisać?

W Metin2-Media? Aaaa pewnie chodziło Ci że nie polecasz patrzeć na SS'y bo oczy rozbolą..

Skończ kręcić i zachowaj chociaż na tyle rozsądku by nie bruździć sobie we własnym temacie.

nie mam zamiaru z tobą dyskutować nawet :) nie polecasz, okej, jestem z ciebie dumny :) elo

m1jO9Go.png

Opublikowano

Oczywiście i w 100% NIE POLECAM :)

Jest to Multi który trzyma z Shadersem i innymi idiotami, więc takowym się stał :)

Uwielbiają kraść i rozwalać.

Czekam na hejty w moją stronę że cie sprzedałem itd :)

A tu macie pełną kulturkę od przydupasa Multiego :)

http://prntscr.com/3sr8ej

Pewnie konto jest współdzielone więc report :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...