Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagralibyście na takim serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam zaplanowany nowy projekt na server mianowicie nowa innowacja Hardcora mam na myśli ulepszony hardcore. No ale dobrze o co tutaj mi głównie chodzi? Szczegółów nie zdradzę ponieważ to ma być niespodzianka ale chciałbym stworzyć server na którym wszystko jest trudniejsze niż na normalnym tylko nie wiem czy zrobić na nim ban za śmierć czy nie? Jedyne co zdradzę że np. Pająki będą po uderzeniu roznosić pajęczyny zombie będzie miał lepszy ekwipunek i specjalne umiejętności oczywiście nie obejdzie się bez krwi. Po kliknięciu na gravla mączką kostną stworzy się kilka wiedźm lub zombie. Drop będzie taki jak na serverach hardcore ponieważ jest on odpowiedni i nie ma co go zmieniać. Będzie oczywiście tego wiele wiele więcej specjalne bronie przedmioty itp. Więcej nie zdradzę bo to ma być niespodzianka mam nadzieję że troszkę wam to przybliżyłem jak ma to wyglądać. Szukamy także techników do pisania skriptów oczywiście za darmo ponieważ nie będą one jakieś rozwinięte bo większość będą pluginy szukamy też budowniczych oraz adminów i moderatorów chętni pisać na PW. Wiem że to nie ten dział ale już tyle się rozpisałem że wziąłem to w jedną całość. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...