Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer do pogrania z kolegami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, na jakim hostingu serwerów w polsce znajde tani serwer, w którym pogram na paczce Modów Feed the beast Ultimate ? Sama paczka bardzo zre komputer , wiec na hamachi ciezko bedzie postawic serwer na moim potworku, gdy chce dograc tam shadery i szukam jakiegos serwera za 10 zl z najlepszymi osiagami . Zna ktos moze taki ? nagrodze lajkiem za najlepsza odp.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

No to tak:

Fiberhost.pl

Lvlup.pro

Mine24.pl

Craftserve.pl (to polecam bo automatycznie możesz instalować mody :))

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

A ja polecam MineServ.eu. Sam posiadam tam prywatny serwer do gry że znajomymi, co prawda to zwykłyCraftBukkit ale wszystko działa bez lagow.
Jedynym minusem według mnie jest konsola na stronie która jest wolna, a administracja MineServ nie potrafi tegonaprawić już od dłuższego czasu (przynajmniej na moim serwerze)

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Opublikowano

A co sadzicie o zagranicznych hostingach?

Mysle nad lvlup.pro , oferta ciekawie die prezentuje

Zagraniczne? Geolokalizacji nie oszukasz i masz większe pingi, mniej-więcej dwukrotnie.

Opublikowano

logo.png

Dla mnie lvlup.pro !
Dlaczego właśnie lvlup?:
- Autorski panel ,zarządzania serwer'em
- Niskie ceny
- Niskie pingi
- Szybki suport

Jeżeli dobrze poszukasz to znajdziesz,lvlup ma konkurs na serwery :)

Opublikowano

@Lord Tytan

Powiedzmy ze nie jestem tak biedny, ze szkoda mi wydac 10 - 20 zl na serwer do klocków i musze sie czaic na konkursy . 

Wybrałem lvl.up , dostalem od razu serwer testowy, bardzo ciekawe , sprawdze go niedługo , a potem zakupie serwer.

Mozna zamknac

1385975953-U914647.png

Nowicjusz
Opublikowano

Polecam:

Tanie:

FiberHost

Pukawka

Drogie (dedyki)

OHV

Nie polecam

LVLUP (straszne lagiiiiiii)

Serwer MC 1.7.2      Sb.IronGame.PL

Opublikowano

Polecam:

Tanie:

FiberHost

Pukawka

Drogie (dedyki)

OHV

Nie polecam

LVLUP (straszne lagiiiiiii)

Lagi? Zgłosiłeś to nam? A może byłeś jedną z tych osób które instalują 30+ pluginów (w tym multiverse z 5 światami) na serwerze 512MB RAM? :P

Opublikowano

Witajcie, na jakim hostingu serwerów w polsce znajde tani serwer, w którym pogram na paczce Modów Feed the beast Ultimate ? Sama paczka bardzo zre komputer , wiec na hamachi ciezko bedzie postawic serwer na moim potworku, gdy chce dograc tam shadery i szukam jakiegos serwera za 10 zl z najlepszymi osiagami . Zna ktos moze taki ? nagrodze lajkiem za najlepsza odp.

Albo fiberhost bez limitu ram ale to od 14 zł albo poczekaj do przyszłego tygodnia i jak lvlup doda ofertę bez limitu ram to zobacz (sam mogę potem ci powiedzieć różnice)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...