Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja serwera- FREE PSD by Feisty Graphic

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem nawet jak to skomentować po pobraniu..
Bomba, akurat potrzebuje pod swój serwer ;].
Robisz zajebiste prace, zawsze czymś zaskoczysz zostawiam limit plusów ; ).

Ps. linki do ss'y wygasły więc jakby ktoś chciał zobaczyć . <3

276ctzm93nbj.jpg

xq0lgJF.png

Opublikowano

Nie wiem nawet jak to skomentować po pobraniu..

Bomba, akurat potrzebuje pod swój serwer ;].

Robisz zajebiste prace, zawsze czymś zaskoczysz zostawiam limit plusów ; ).

Ps. linki do ss'y wygasły więc jakby ktoś chciał zobaczyć . <3

276ctzm93nbj.jpg

Mi screen działa bez problemu :) Może jakieś zabezpieczenie przed animacją/gifem blokuje i dlatego go nie widzisz :) Dziękuje bardzo za miły komentarz.

Opublikowano

Mi także screen nie działa, ale mimo tego u McTroo wszystko widać i można stwierdzić, że jak na darmową pracę jest ona idealna, dlatego też lajk się należy :P

btw. można wiedzieć jak robisz te "kryształki"?

Opublikowano

Nie ma co tu zbyt zmyślać, zaimponowałaś mi udostępniając tu takie rzeczy, do tego rzeczy, które wyglądają tak zajebiście..

Wielki props, bardzo ładne ;)

kiedy ślub?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Mi także screen nie działa, ale mimo tego u McTroo wszystko widać i można stwierdzić, że jak na darmową pracę jest ona idealna, dlatego też lajk się należy :P

btw. można wiedzieć jak robisz te "kryształki"?

Różnie, albo ścieżkami, albo ręcznie odrysowuje po prostu pędzlem, ewentualnie są to połączone ze sobą różne "ornamentowe" pędzle i kształty w PS.

Teraz mi też nie działa ss, zaraz poprawie.

kiedy ślub?

Już był w tamtym roku, w lipcu :D

Opublikowano

Super Wredotko się postarałaś :) jest jeden malutki w tym mankament (ciężko zauważyć) ale zostawię go Wam do 'odkrycia' :)

logo.png

Opublikowano

Ale jej liżecie dupe. Fajnie, dała coś za darmo, na czym zarabia, ale to nie powód do takiego pierdolenia.

Praca nawet spoko, ale poprzednie grafiki do prezentacji były lepsze.

(Czytałem regulamin forum, nie ma tutaj żadnych podstaw, aby dac mi warna :))

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

No Sandra ładnie się to prezentuje, co jak co ale dla mnie po za prezentacją shivy, najlepsza praca jeśli chodzi o prezentacje :)

Like

Opublikowano

Wredna robi świetną grafikę i wiele osób jej użyje. Praca mi się podoba, nie ma do czego się przyczepić perfekcyjna dzięki!

Opublikowano

Zdaje sobie sprawde, że udostępniam tutaj plik PSD, czyli rozszerzenie programu mało znanego wielu osobom. Jeżeli ktoś chciałby bardzo wykorzystać ta pracę, a nie ma zielonego pojęcia, jak ją otworzyć, oraz jak ogólnie się do tego zabrać, prosze o PW. Postaram się szczegółowo wszystko wyjaśnić, ewentualnie jeżeli czas mi na to pozwoli pomóc w stworzeniu prezentacji. np poprzez rozmowę i wkazówki na gg.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale jej liżecie dupe. Fajnie, dała coś za darmo, na czym zarabia, ale to nie powód do takiego pierdolenia.

Ty się chyba koleżko za bardzo wyszczekany zrobiłeś.

@top

Moje, zabieram! Doskonała robota, dzięki wielkie.

Opublikowano

Prezentacja niczego sobie.

Pobiorę, bo przyda mi się do zapowiedzi serwera w dziale media, do prezentacji wezmę od Ciebie autorską grafikę. ;-)

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, łap plusa za poświęcony czas i za udostępnienie takiej grafiki.

@EDIT:

Chyba znalazłem to o czym mówił @Thoria

Dwie ostatnie grafiki, te niebieskie listki, z jednej strony wyglądają inaczej i są innej wielkości i z drugiej też.

Opublikowano

Lubimy wredną a jej prace to jest bajka a że udostępnia takie rzeczy to liżemy. Szkoda? Zrób coś zajebistego, udostępnij to i tobie może poliżemy.

Opublikowano

Chwast, wypierdalaj :D Sam mi coś o tym mówiłeś, więc chuj Ci w dupę. 

Kurwa, dała czy nie dała - jeden chuj. Lizanie dupy i tyle. Do Wrednej nic nie mam, ale jak widzę te rzygaśne teksty jakie to nie jest zajebiste, to sobie myślę "japierkurwadole". Lejecie wodę i mnie to wkurwia. 

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Chwast, wypierdalaj :D Sam mi coś o tym mówiłeś, więc chuj Ci w dupę. 

Kurwa, dała czy nie dała - jeden chuj. Lizanie dupy i tyle. Do Wrednej nic nie mam, ale jak widzę te rzygaśne teksty jakie to nie jest zajebiste, to sobie myślę "japierkurwadole". Lejecie wodę i mnie to wkurwia. 

My tak samo Liżemy dupe Wrednej jak ty teodorowi pawemolowi Svope'owi itd. Więc zamilcz bananie i wypad stąd jeśli ci się coś nie podoba. :)

Opublikowano

My tak samo Liżemy dupe Wrednej jak ty teodorowi pawemolowi Svope'owi itd. Więc zamilcz bananie i wypad stąd jeśli ci się coś nie podoba. :)

Nikomu nie liżę dupy. Svope mnie dużo nauczył, chwała mu za to, Pawemolowi pomagałem trochę z XenoXem, a Teodor to ciapka :|||

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Nikomu nie liżę dupy. Svope mnie dużo nauczył, chwała mu za to, Pawemolowi pomagałem trochę z XenoXem, a Teodor to ciapka :|||

A Ty kim jesteś, żeby się o Teodorze wypowiadać?

Opublikowano

Ty mu pomagałeś z Xenoxem i twierdzisz że Teodor to ciapka? Z racji tego że w dalszym ciągu jesteś nowy daję Ci wybór - szafa, drzwi, albo okno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...