Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTuber zatrudni grafika do League of Legends

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się Mateusz i kilka dni temu opuścił mnie grafik, który wykonywał dla mnie odpowiednie prace/miniaturki.

Jestem YouTuberem, głównie prowadzę kontent o League of Legends, dlatego postanowiłem właśnie tutaj zamieścić mój temat. (Jeśli złe miejsce, proszę o przeniesienie i przepraszam za kłopoty)

Wymagania:

• Zaawansowane umiejętności w programach graficznych. (Gimp etc.)
  • Częsta aktywność na jakimkolwiek portalu/komunikatorze społecznościowym, aby mieć dobry kontakt.
  • Minimum  15 lat + dojrzałość. Nie zamierzam współpracować z dzieciakiem, który liczy na łatwe pieniądze.

Chętnych zapraszam do zgłaszania się pod tematem lub na:

Prawdopodobnie przy rekrutacji będę prosił o wykonanie danej grafiki, zarzucę tematem, a wy macie dzień na wykonanie (oczywiście takiej presji czasu po zatrudnieniu nie będzie)

Standardowo gwarantuję wynagrodzenie pieniężne za każdy miesiąc wykonanej pracy. Kwota zależy od ilości wykonanych grafik.

A zapomniałbym, tu macie moje konto YouTube: https://www.youtube.com/user/InfoModek/videos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...