Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybicie na YT - z jakich filmów minecraft.

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z jakich filmow z MC mógłbym sie " wybić " na YT co myślicie o robieniu mapek parkour i nagrywaniu prezentacji z nich i wstawianiu na yt dawajcie swoje pomysły

Opublikowano

Takich funny moments jest już w **uj, więc nie licz na to że się na tym wybijesz. :) Ja bym spróbowała czegoś pod konfigurowanie pluginów, przechodzenie różnych map.

PS: Wiem, że już jest 1 osoba która ma poradnik do każdego pluginu, ale zawsze może znaleźć się ktoś kto będzie tłumaczył lepiej.

Opublikowano

Teraz na polskim Youtube tylko hardcore mch* lub skk* Ja nagrałem jeden film i prawie 1000 wyświetleń najsowo :)

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

trudno wybić się nie jest, nie każdy to robi bo nie każdy ma to coś, jeśli ktoś już to ma i przekazuje to innym, szybko zyskuje popularność.

Na pewno nie wybijesz się na serii z single, i budowania mapek.(Pomijając tych panów co budują z redstone i tego jak mu tam Keralis.).

10732745374541468291.png

Opublikowano

Odradzam ci parkour . Znajac zycie program do nagrywania i obrobki masz w reku przez tydzien, a parkour wyszedl ci tak spontanicznie , ze kazdy twoj skok to przycinka i upadek na ziemie . Za duzo czasu i nerwow poswiecisz na jeden odcinek jak masz slaby pc.

Jakbys nauczyl sie budowac mapki escape (poduczenie sie commandblockow itd) to chetnie bym ciebie zasubskrybowal jakbys wydawal 1 mapke na tydzien i jedna dobra w miesiacu . 

Z drugiej strony, jezeli chcesz nagrywac na yt,a nie masz pomyslu to po co w tym siedziec ? Nagraj paczke na modach

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Musi byc minecraft?i chcesz robic tysiace filmików takich samych jak inne u innych graczy ?,to ci sie wybic nie uda. Bo nudne jest ogladanie wszysykiego co juz gdzieś było. NIE wiem co zamierzasz ale bedzie trudno .

wilowo.jpg

Opublikowano

Jezeli masz dobry komputer mozesz nagrywac bf4 i wszystkie najnowsze gry . W nowej jakosci to nawet jak ktos jest 10 latkiem to sie fajnie ogląda - przykład ? Remigiusz Maciaszek .. Nie ogladam jego filmów prócz bf4 , tylko na to czatuje, tam jest taka jakosc ze ho ho :D

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Jezeli masz dobry komputer mozesz nagrywac bf4 i wszystkie najnowsze gry . W nowej jakosci to nawet jak ktos jest 10 latkiem to sie fajnie ogląda - przykład ? Remigiusz Maciaszek .. Nie ogladam jego filmów prócz bf4 , tylko na to czatuje, tam jest taka jakosc ze ho ho :D

Tylko żeby on mógł nagrywać takiego Battlefielda 4 dla tylu osób musi wydać pieniądze ( na komputer ) "ulepszenie go " a pieniądze idą z YT .

On ma zyski z tego :).

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Powiedz mi tylko szczerze, na jaki chuj ty się chcesz wybić?

@AntyWarn Konfiguracja i przedstawienie pluginów.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...