Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 scryptów darmowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jako że można posiadać na FREE BOLU maksymalnie 5 scryptów, chciałbym abyście mi wypisali 5 najlepszych scryptów na FREE bola i za free scrypty.

Dodam, że chce z kolegą grać duo, jak na razie mamy:

Ja sinister blade katarina

On ryze challenger coś takiego.

Scrypty mogą być na różne postacie lub np na 1 postać i 4 scrypty co działają z tym scryptem na champa np EVADE itd.

Linki do scryptów mile widzane.

- Za każdą pomoc daje LIKE !

Obaj jesteśmy w silverze

Opublikowano

To co kolega wyżej 
*Freaking Good Evade

A ja od czasu do czasu
*AutoSmite
*Laser Lux - Illuminate the Enemy
*Lee Sin - The master of InSec 

I to tyle, może czasami Timer'a bo nie chce mi się samemu tego robić ;c

Opublikowano

Szczerze to na free BoLu ciężko cokolwiek ugrać. Moim zdaniem na free BoLa jedyne skrypty warte uwagi to utility skrypty np. FGE, timery jakiś hudzik darmowy i tyle. No może skrypt na katarine ale inne zamiast pomagać to przeszkadzają :)

Opublikowano

@up

No nie sądze... Jeżeli umiesz je wykorzystać, to mogą dużo zdziałać :D

Musisz wyjątkowo miernie grać jeśli twierdzisz, że jakis Free script gra lepiej od w miare ogarnietego gracza.
Opublikowano

Z tych wyżej propowanych skryptów jakie polecacie? (nie mam syndry, posiadam 84 champów na 119)

Zastanawiam się ogólnie nad:

-katarina sinister

-dat yasuo

-auto smite

-auto insec

-i jakiś evade darmowy ale jak na razie żaden mi nie działa, a próbowałem ze trzema.

~Nie działa mi katarina FREE sinister, wcześniej działała, a teraz grałem rankeda odpaliłem cheata i piszę LoadVipScrypt coś takiego, na szczęście wygrałem rankeda z statami 14/2.

Przed chwilą chciałem się upewnić czy nie działa, spróbowałem na botach i to samo piszę, czy sinister blade katarina jest już tylko dla VIP'ów?

Jeśli tak to jaki polecacie scrypt na katarine podobny do tego.

Opublikowano

-katarina sinister

-dat yasuo

-auto smite

-auto insec

-i jakiś evade darmowy ale jak na razie żaden mi nie działa, a próbowałem ze trzema.

-niewidzialne Q singeda

Podałby ktoś link do tych skryptów i czy jeszcze jakiś polecacie?

Opublikowano

Musisz wyjątkowo miernie grać jeśli twierdzisz, że jakis Free script gra lepiej od w miare ogarnietego gracza.

Mylisz sie ja wyszlem katarina w kilka dni z brazu :) - i pne sie dalej

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...