Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomo cos o Fx iMbie?

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam armie iMby, wiadomo co się dzieje z krulem i kiedy jakiś streamek? Dziś opczaiłem iMbe pedofila i zare larson uncover to mi łezki z oczu padły,bo brakuje mi krula :(

Opublikowano

Czekam na mojego krula tak samo i nie wiem czy jeszcze w najbliższym czasie będzie strimował. :unsure: Pozostaje nam być wiernymi fxami 

Opublikowano

W wakacje bedzie streamowal ale nie dlatego bo ma miec lepszego neta tylko dlatego ze bedzie u rodzicow w swoim krUlestwie, z reszta tak jak rok temu.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

kurwa, wyjasni mi dlaczego każdy pisze KRUL? Zapewne wzięlo sie to od imby, ale teraz mi wyjasnijcie, kto to jest imba.

Opublikowano

Łukasz Imba Dusza to streamer, esportowiec itd. Przypadł ludziom do gustu przez swój styl bycia. Obczaj go na youtubie :P. 

PS. A wyjaśni mi kto to jest ten bob? xD albo co oznacz zwrot 'Do boba'? :D

Opublikowano

Łukasz Imba Dusza to streamer, esportowiec itd. Przypadł ludziom do gustu przez swój styl bycia. Obczaj go na youtubie :P. 

PS. A wyjaśni mi kto to jest ten bob? xD albo co oznacz zwrot 'Do boba'? :D

kiedyś mu Guardsman bob giere nafeedował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...