Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne ,czemu nie orbwalkinguje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,posiadam shadow vayne ,i jest niby wszystko okay... Tylko skrypt ten nie robi takich plejsów jak SAC + VMA ,niby używa tego Q itd, ale nie zabardzo on chce bić itd. Macie jakieś porady jak go "naprawić"? Pytam ,ponieważ mi SAC mi crasjuje się ,reborn też :(.

Opublikowano

do shadow vayne używaj orbwalkera/mma/sac revamped/reborn

Używam SAC'a i jak klikam coś co jest z nim związane klawisze typu: Space bar ,X/C/V to mi wywala błąd. Jak puszczę ten klawisz to wszystko jest okay. I nie spamuje już chatu :(.

Z sac reborn to samo jest... Orbwalkera od hondy użyłem to nie chciał aż takich plejsów robić jak SAC i VMA. Może jakoś te dwa skryptu ze sobą trzeba zkonfigurować?

Opublikowano

A mam pytanie i się podłącze do tego tematu. Czy ten skrypt można odpalić na free bolu i grać na nim normalnie? Bo w samym linku co podal Nakamitsu jest 5 skryptow potrzebnych do zaladowania a kolejny skrypt to sam skrpyt do Vayne. Więc jak to jest? Z góry dzięki.

ZBIERAM ---

Opublikowano

A mam pytanie i się podłącze do tego tematu. Czy ten skrypt można odpalić na free bolu i grać na nim normalnie? Bo w samym linku co podal Nakamitsu jest 5 skryptow potrzebnych do zaladowania a kolejny skrypt to sam skrpyt do Vayne. Więc jak to jest? Z góry dzięki.

Działa VMA + sac na 100% jeśli nie masz takiego problemu jak Ja to na lajcie powinno Ci śmigać.

Shadow nie testowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...