Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarnobyl tajemnica katastrofy

optimums

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam uprzejmośc zaprezentować wam zwiastun serji fabularnej [horror]

Filmy są starannie montowane i wzbogacane o efekty dzwiękowe i graficzne.

Wykorzystywanie przeróżnych modfikacji wzbogaca dynamike i jakość filmu.

Miłego oglądania

Opublikowano

Film nawet nawet jak na początkujących bardzo dobry lecz przeklinający 13 latek -_- to rozwala po protu ;)

gdzie on przeklina?

Opublikowano

haos i nie bardzo wiedziałem co sie dzieje , rozbudowa fajna i grafika tez ale reszta bez rewelacji - zbyt dużo rzeczy musiałem sie domyślać

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Opublikowano

Grafika, ogółem obraz oraz dźwięk jest w dobrej jakości :) Zwiastun nie pokazuje wszystkiego dokładnie ale domyślam się, że to z tego względu, iż chcesz utrzymać ludzi w napięciu co jest dobrą strategią.

Film jako taki zapowiada się dobrze. Życzę ci sukcesów przy tworzeniu kolejnych tego typu produkcji.

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To tak, moim zdaniem w zwiastunie są głupoty.

Po wybuchu reaktora były ofiary oparzone i przygniecione kawałkami ścian, czy różnego typu rzeczy.

Na filmie przedstawione jest, jak dwójka gówniarzy (tak można was nazwać) ucieka z budynku 4 bloku reaktora, a tak nie było na prawdę.

Może chcecie wg. swojego uznania to robić, ale prawdą to nie jest, polecam zapoznać się z tematem Czarnobyla.

----------------------------------------------------------------------------

Wy myślicie, że chwilkę postoicie przy napromieniowanym "czymś" i od razu wam się coś stanie?

Wg. tego co obejrzałem, to całe miasto Prypeć zostało wyludnione chwilę po wybuchu, a zostało ono ewakuowane 1 dzień po zdarzeniu..

Pomogłem ? Daj like nie bądź żyła !

rdlogin.png

Do NoT CoPy !!

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To tak, moim zdaniem w zwiastunie są głupoty.

Po wybuchu reaktora były ofiary oparzone i przygniecione kawałkami ścian, czy różnego typu rzeczy.

Na filmie przedstawione jest, jak dwójka gówniarzy (tak można was nazwać) ucieka z budynku 4 bloku reaktora, a tak nie było na prawdę.

Może chcecie wg. swojego uznania to robić, ale prawdą to nie jest, polecam zapoznać się z tematem Czarnobyla.

----------------------------------------------------------------------------

Wy myślicie, że chwilkę postoicie przy napromieniowanym "czymś" i od razu wam się coś stanie?

Wg. tego co obejrzałem, to całe miasto Prypeć zostało wyludnione chwilę po wybuchu, a zostało ono ewakuowane 1 dzień po zdarzeniu..

kolega za duzo narzeka, wiadomo wybuchu by nie przeżyli silna radiacja, itp itd moim zdaniem to ich osobista inwencja twórcza czy jak by to nie nazwac, moim zdaniem fajne wykonanie. "dwojka gówniarzy" jest zbyt mocnym okresleniem, i jak by nie patrzec sam kiedys "gówniarzem" byles, albo nadal jestes tylko sie maskujesz. bo w internatach ciezko sprawdzic. dodam od siebie to ze naprawde lepiej gdybyscie wymyslili swoja przygode a nie czarnobyl. poniewaz wlasna przygode mozna wybajerowac, ukoloryzowac w dowolny sposob i nikt nie bedzie marudzil jak kolega wyżej, w dodatku jest szersze pole do popisu w fabule, tutaj +- trzymacie sie tego co juz bylo, i zmiany fabularne sa srednio widziane. obrobka filmu jest naprawde spoko i szczegoly duperelki itd spoczko! ale tak jak wspomnialem fajnie gdybyscie popracowali nad wlasna wymyslana przygoda!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...