Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA WORLD standardowo jak w reszczie tematów. PAD nie działa !HELP!

ehem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z padem FIFA World. Problem tak wygląda ,że najpierw mi FIFA nie działała wraz z wejściem aktualizacji 6.0 ,bo gdy włączałem grę to mi wyskakiwało coś w stylu "Twoja FIFA WORLD jest niezaktualizowana. Zaktualizuj swoją wersję FIFA WORLD do najnowszej". Postanowiłem więc przeinstalować system ,bo nadeszła mimo wszystko na to pora. Przeinstalowałem system ,pobrałem Origina ,pobrałem FIFA'e ,zaktualizowałem FIFA'e ,aktualizacja siadła. Wszystko dobrze aż do momentu sterowania po MENU. Oczywiście chodzi o pada. Przed aktualizacją PAD działał poprawnie- tzn. przy starej wersji też robiłem wszytko w regedit itd. ,itp. i na początku nie działał ,ale później załapał i cały czas hulał. Teraz jest znowu ten sam problem. PAD nie działa w grze. Zero reakcji. Próbowałem wszystkiego ,próbowałem w regedit ,próbowałem w tym całym "buttonsettings*coś tam coś tam" ,ale to nic nie daje do cholery jasnej. Ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe pomysły??? PAD jest "Media-Tech PATHFINDER MT1502". Nie piszczie ,że pad jest niekompatybilny z grą ,bo to od razu zlewam ciekłym moczem ,bez patrzenia na twarz-na ślepo.

Czekam na pomocne i konkretne odpowiedzi.

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...