Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kodów na różne postacie, platinum i bronie

ThozeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak samo jak w tytule szukam kodów do gry Warframe

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Obecnie nie ma żadnych kodów i raczej takowych nie będzie ponieważ wszystkie warframe (poza Excaliburem Prime) można zdobyć grając podobnie bronie. Natomiast na platyne nigdy nie było i nie będzie ponieważ możesz wylosować zniżki na platynę.

Opublikowano

Obecnie nie ma żadnych kodów i raczej takowych nie będzie ponieważ wszystkie warframe (poza Excaliburem Prime) można zdobyć grając podobnie bronie. Natomiast na platyne nigdy nie było i nie będzie ponieważ możesz wylosować zniżki na platynę.

A nie wiesz gdzie sellać rdzenie i tp na platyne ?

Opublikowano

Raczej nie ma takiej możliwości żeby coś sprzedawać za platyne... Ale warto dostać się do rozbudowanego klanu i handlować z członkami :D

Opublikowano

A nie wiesz gdzie sellać rdzenie i tp na platyne ?

Możesz sprzedać niektóre rdzenie które bardzo trudno dostać za kilka platyn :3

Opublikowano

Najlepiej zbierać rdzenie potem takie mody jak gwintowanie itd wymaksować i sprzedać za 150/250 patyny

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Najlepiej zbierać rdzenie potem takie mody jak gwintowanie itd wymaksować i sprzedać za 150/250 

Najlepiej zbierać rdzenie potem takie mody jak gwintowanie itd wymaksować i sprzedać za 150/250 patyny

Aha a powiedz mi jaki strażnik jest najlepszy i jak maxować te rdzenie i gdzie je sprzedawać bo koledzy mi mówią że da się zrobić jakiś legendarny co daje ci 48% na drop modułu a i jescze jedno jaką wybrać postać na początek do zrobienia ?

Opublikowano

Aha a powiedz mi jaki strażnik jest najlepszy i jak maxować te rdzenie i gdzie je sprzedawać bo koledzy mi mówią że da się zrobić jakiś legendarny co daje ci 48% na drop modułu a i jescze jedno jaką wybrać postać na początek do zrobienia ?

O strażniku napisałem ci w innym temacie. Ulepszać rdzenie możesz jak wejdziesz w Arsenał > Mody a sprzedawać je możesz po przez klan lub po prostu ogłaszaj na global czacie że chcesz je sprzedac. Co do tego moda pierwszy raz coś takiego słyszę i nie jestem pewien czy on istnieje, a co do postaci to każda jest dobra musisz o nich troche poczytac.

Opublikowano

O strażniku napisałem ci w innym temacie. Ulepszać rdzenie możesz jak wejdziesz w Arsenał > Mody a sprzedawać je możesz po przez klan lub po prostu ogłaszaj na global czacie że chcesz je sprzedac. Co do tego moda pierwszy raz coś takiego słyszę i nie jestem pewien czy on istnieje, a co do postaci to każda jest dobra musisz o nich troche poczytac.

Teraz coś takiego za dzienne losowanie trafiłem kostium biegłość gdzie go mam to nie jest schemat ponieważ nie ma go w warsztacie

Opublikowano

Bo to nie są schematy. W warframe biegłość oznacza exp czyli otrzymałeś exp do tego warframe'a którego masz obecnie założonego :)

Opublikowano

Bo to nie są schematy. W warframe biegłość oznacza exp czyli otrzymałeś exp do tego warframe'a którego masz obecnie założonego :)

aha a czy da się wygrać w dziennym losowaniu platyny ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...