Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 wirusy

pafuf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Czy na ps3 mogą wejść wirusy z pendriva ? Bo kiedyś mialem wirusa satality i nie wiem czy nie siedzi na tym pendrive i boje sie go podłączyć do ps3 a sformatować pendriva zabardzo nie mam gdzie ;p

Opublikowano

Dokładnie, wirusy są pod microsoft, więc na konsoli nie powinny działać, bo to nie ten język budowy wirusów pod system ps3.

Opublikowano

jesli konsola nie jest przerobiona to wirus nic nie zrobi. nie widzialem jeszcze zadnych wirusow co z usb moga wejsc na konsole.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wirusy nie wejdą... Nawet się nie skopiują... Sformatuj pendrive za pomocą ps3 :)

jesli konsola nie jest przerobiona to wirus nic nie zrobi. nie widzialem jeszcze zadnych wirusow co z usb moga wejsc na konsole.

... W Tw sygnaturce pisze PS3ITA DEX CFW i masz konsolę 320GB... Zmieniałeś dysk? Bo jeśli nie to jakim cudem masz CFW na cech-300Xx?

Opublikowano

Wirusy nie wejdą... Nawet się nei skopiują... Sformatuj pendrive za pomocą ps3 :)

... W Tw sygnaturce pisze PS3ITA DEX CFW i masz konsolę 320GB... Zmieniałeś dysk? Bo jeśli nei to jakim cudem masz CFW na cech-300Xx?

Tak zmienialem dysk z mojego pierwszego PS3. Nastepnym razem na PW pisz o takich sprawach bo mozna dostac za to upomnienie od moda.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...