Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe bitwy Historyczne

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bitwy historyczne nie są popularne na serwerze RU (3 minuty w kolejce i 1 czołg tylko) i mają wprowadzić misje. Za trzy bitwy otrzymuje się 50 00 0 tysięcy.
U nas pewnie też będzie coś takiego, lecz w bardziej ubogiej wersji, bo nie sądzę, by brało udział w tym trybie dużo osób. 

Źródło:
http://www.dom1n.com/newsy/promocja-bitew-historycznych/

Opublikowano

Chcą zachęcić, ale jak dla mnie to bez sensu. Tryb skopali mniej niż konfrontację, ale jednak nadal skopali.

Opublikowano

Mi się bitwy historyczne podobają, ale nigdy nie mam czasu żeby czekać w kolejce.... A szkoda. Jakby jakiś ewent zrobili albo więcej kredek dawali za taka bitwę żeby ludzie zaczęli grać to byłoby fajnie :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Pomogłoby chyba tylko cokolwiek związanego z goldem. Ew. zablokowanie wszystkich innych trybów.

Opublikowano

Pomogłoby chyba tylko cokolwiek związanego z goldem. Ew. zablokowanie wszystkich innych trybów.

Też trzeba pamiętać, że nie każdy gracz ma czołg pod tryb historyczny i wtedy po zablokowaniu, by ten gracz nie grał.

Już nawet nie trzeba dawać złotka za misje, a myślę, że jakaś większa ilość kredytów skłoniła, by graczy do grania.

Opublikowano

Też trzeba pamiętać, że nie każdy gracz ma czołg pod tryb historyczny i wtedy po zablokowaniu, by ten gracz nie grał.

Już nawet nie trzeba dawać złotka za misje, a myślę, że jakaś większa ilość kredytów skłoniła, by graczy do grania.

Jest większa ilość kredytów a nadal nikt nie gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...