Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9.1 Już dziś!

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego po niej oczekujecie  :) ?

Optymalizacji i śmierci HellCata.

Jbc. 12 startuje tryb piłkarski.

Opublikowano

Głównie Optymalizacji :) Ale z tym chyba jest dobrze :) na oryginalnym na średnich ustawieniach mam 20/35fps a na ct na wysokich (oczywiście i tu i tu teksturki na maxa) 40/50 czasem 60 (ale mam ograniczenie włączone). Karta to HD7770 GDDR5 1GB od Sapphire

Opublikowano

Mam nadzieje że nie zjebią tego tak jak 9.0 REWOLUCYJNEGO ABDEJDU!, oby nie dali dupy, więcej modeli hd, większa optymalizacja i jakiś buffik 

Nie będzie nowych modeli HD, oraz idą same nerfy. T18, oraz HellCat. Siemka nie ruszona.

Opublikowano

Jebią gre od podstaw za przeproszeniem ! Gratuluje WG :)

Podobno w 9.2 mają dodać kilkanaście nowych modeli, jako nadrobienie z 9.1. Nerf T18 jest konieczny, a w Hellcacie nerf idzie głównie do Mobilności (opory gruntu), Rld i chyba celność.

Siemke mają w 9.2 rozdzielić. Wg mnie WoT idzie w dobrą stronę, ale wiadomo, że nie jest to obiektywna opinia.

Opublikowano

Wybitnie mi się chce. Pobiorę w nocy, nie chce mi się ściągać gigabajta tylko po to aby popatrzeć na nerf Hellcata...

Opublikowano

Helcat teraz lepszy czy co?

nerf - osłabienie

buff - wzmocnienie

Hellcat dostał nerfa do oporów gruntu i celności w ruchu.

Opublikowano

Ja od siebie dodam, że te dymki szału nie robią... powinno być tego "wincyj" a nie takie... popierdywanie z rurek... eh..

Opublikowano

I jak wrażenia? Ja przed chwilką ze szkoły wróciłem ale już pobieram ! :)

Z modami mam o 5-10 fps'ów więcej.

Ogólnie wszystko fajnie. :)

Opublikowano

Z jakich modów korzystasz? 

Mody 9.1 by Loretai:

Ogólnie czekam, aż Multi doda swoje, ponieważ ogólnie modów Loretai'a nie lubię.

Opublikowano

A stare mody działają?

Ja tam zawsze składam swoją paczkę, kij z youtuberami. Robione specjalnie pod siebie lepsze :P

Opublikowano

A stare mody działają?

Ja tam zawsze składam swoją paczkę, kij z youtuberami. Robione specjalnie pod siebie lepsze :P

O dziwo większa część działa.

Opublikowano

A stare mody działają?

Ja lubię paczkę multiego ze względu, że ma kilka modów, które są przydatne, a paczka typu Loretai jak dla mnie zawiera zbyt dużo bajerów nie potrzebnych.

O dziwo większa część działa.

Niektóre mody działają, ale powodują ,,odświeżanie czołgistów" w przypadku np. złego XVM'a.

Opublikowano

Z tego co pamiętam odwołali, a potem przywrócili... ale w changeliście nie ma, więc albo mi się wydaje albo znowu się wycofali. Pewne nerfy to TDki po wystrzale i dokończenie dzieła w przypadku Shermana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...