Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam, League of Legends, pytanie

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wystawiłem info że sprzedam (allegro) konto do LoL'a lub wymienię za kod do CS:GO + skiny. Ale gościu no niestety chce dać konto.

Tylko, pytanko - czy on może je odzyskać? Tak jak to w lolu bywa masz 100% pewność że odzyskasz konto.

Nie, nie chcę kolesia w ciula zrobić że będę miał konto i z LoL'a (które se odzyskam + steam)

Po prostu jak ja kolesia nie chcę oszukać, tak i ja nie chcę zostać oszukany.

Tera pytanie się nasuwa - jakie są opcje odzyskania konta steam (np. takie jak w lolu że znasz dane i odzyskujesz). Chcę, żeby to konto było moje.

Linka do aukcji nie podaje, bo jeszcze zamnką temat, że to reklama -.- ale w niej jest 100% jego gwarancji.

Opublikowano

Da sie odzyskac konto jak gosciu wysle zdjęcie z pudełka gry z kluczem który został aktywowany na danym koncie do supportu steama, więc nie ryzykowałbym ;)

Opublikowano

Da sie odzyskac konto jak gosciu wysle zdjęcie z pudełka gry z kluczem który został aktywowany na danym koncie do supportu steama, więc nie ryzykowałbym ;)

No racja... Dzięki za odpowiedź, czekam na dalsze wypowiedzi.

Opublikowano

Pokazujesz linka transkacji oraz np. e-mail'e itd (oczyście ten sam co jest używany przez typa na allegro) gdzie są zawarte informacje o takim handlu i mogą Ci naskoczyć ;)

Opublikowano

Niech ci da acc z orginalnym emailem, wtedy nie odzyska raczej.

Opublikowano

Ja bym upierał się o danie tego kodu , inaczej nie masz co ryzykować , jak już mówi ze nie da , nawet nie próboj , zapewne oszust- 14 letni zlodziej , który nie wie , że za takie coś się odpowiada.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Miałem to samo, straciłem konto STEAM przy wymianie z innym gościem.

Jeden e-mail do supportu z kluczem i po 3 dniach konto miałem znowu.

Wystarczy że 2 osoba na steamie poda klucz z pudełka i przychodzi na e-mail dane logowania .

Więc przy okazji zmień e-maila.

No ale jak zmienię email, to pewnie mu przywrócą oryginalny, na którym konto było założone.

Nie mam pewności, że poda oryginalny e-mail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...