Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zmiana - Administratorzy

Skaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych Panów.

Jak wiemy na forum istnieje coś takiego jak tytuł czy też ranga,

dla Gold Membera, jest to złoty napis "Gold Member" jak można by było się domyślić,

dla Blue Membera jest niebieski napis itd...

Problem tkwi jednak w rangach moderacyjnych a konkretniej w randze "Administrator",

otóż KidMod ma różowy tytuł, Moderator nieco bardziej czerwony, Lider jest czerwony jak

pomidor, Global Moderator jest bardzo czerwony, Technik aż kipi czerwonością, a

Administrator - toteż najważniejsza funkcja jest zielona jak gówno.

W celu budzenia większego szacunku (jak np. Technik) rangi Administrator

powinny być mocno czerwone i aż rzucać się w oczy - "Och! Tak wyraźny tytuł to na pewno ktoś ważny!"

(Tak jest w przypadku technika i mam nadzieję, że w przyszłości również w przypadku Administratorów)

Póki co to wygląda tak - "Jakiś niewidoczny ciemnozielony nick, nawet nie chcę mi się doczytywać, pewnie ktoś mało ważny..."

Mam nadzieję, że moja sugestia zostanie rozpatrzona jak najbardziej pozytywnie, czyli 3 razy na tak, przechodzisz dalej,

jeśli nie to przynajmniej 2 razy na tak, bo chyba też przejdzie, no chyba że tu panują inne warunki niż w Mam Talent, to przepraszam.

yyy Dziękuję?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Zielony na forum jest dobrze widoczny, do tego pogrubiony, jestem na nie

Opublikowano

Bardziej podoba mi się ten zielony kolor Administratora niż ta krwista czerwień.

W celu budzenia większego szacunku (jak np. Technik) rangi Administrator

powinny być mocno czerwone i aż rzucać się w oczy - "Och! Tak wyraźny tytuł to na pewno ktoś ważny!"

(Tak jest w przypadku technika i mam nadzieję, że w przyszłości również w przypadku Administratorów)

U mnie niestety tak nie działa. Szacunek ma u mnie każdy, dopóki nie podpadnie mi (czyli zachowuje się jak na człowieka przystało + nie ma jakiegoś wielkiego EGO, bo posiada jakąś rangę na forum), nie zważam na płeć, rangę, czy też jej kolor - każdy zasługuje na szacunek :) Więc dla mnie ta zmiana jest zbędna. Po prostu jesteś przyzwyczajony do tego, iż kolor czerwony na forum oznacza kogoś najbardziej ważnego - założyciel/administrator/itd.

Opublikowano

Administratorzy mają taki kolor, ponieważ rzadko kieruje się sprawę bezpośrednio do nich, gdyż (ze względu na dużą ilość innych związanych z forum obowiązków) czas oczekiwania na odpowiedź może być naprawdę długi. Natomiast moderatorzy, zarówno zwykli jak i globalni, odpowiadają w zazwyczaj w kilka godzin. Toteż na razie pozostaniemy przy kolorach, które towarzyszą nam od wielu lat ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...