Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Souls II

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grał ktoś? Jakie są wasze wrażenia. Słyszałem że jest trudna, i czy nada się dla zwykłego gracza? Nie jestem jakimś hardcorem. Po prostu gram 3 - 4 godz. dziennie, jestem obeznany z RPG i FPS, grałem w dużo tytułów. Pytam się, bo słyszałem że wielu gra zraziła stopniem trudności, nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto.

Opublikowano

Jest tak trudna że mi piksele uciekają i nie widzę przeciwników, mimo że spełniam zalecane wymagania graficzne na full :)

Wielu graczy gra zraziła nie stopniem trudności tylko skopanym sterowaniem (klawiatura i pad) na komputerze, a w pierwszej części przede wszystkim klawiatura. Gra nie jest trudna tylko trzeba zmienić podejście a nie jak w skyrimie smoka na 2 hity. I trzeba pamiętać że śmierć jest czymś normalnym, i się nie denerwować tylko próbować wykminić taktykę na jakiegoś bossa, albo ostatecznie użyć poradnika internetowego.

Opublikowano

Jescze nie grałem ale multum poradników i gameplaye ukazały mi jak grafika tej gry ssie oczywiście nie mówie że jest tak naprawde, jescze nie gralem, ale mam zamiar wiec dokladnie wypowiem sie jak zagram. Narazie patrzac na ss`y filmiki itp to strasznie sie zawiodlem :P

ruU3AnC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...