Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto youtube

Wiiitam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Mam pewien problem gdyż daawno zrobiłem konto na yt z podan 4 lata temu i są tam filmiki i chce je usunąc bo mam przypał lekko.Znam nazwę użytkownika a emaila nie moge gdyż miałem rózne np ([email protected] marek002@o2.pl to przykłady tylko ) i mam dodane z 4 konta ale to nie te ;/ I jak próboje przez pomoc to nic ;/ Jest jakiś bezpośredni email albo rada co moge zrobić z tym;/ ?

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Tak, ale licz się z tym, że będziesz musiał odpowiedzieć na wiele pytań (np. data ostatniego logowania).

W w/w linku wszystko jest, trzeba tylko zacząć czytać, zamiast klikać na pałę "dalej".

ㅈㅈ.

Opublikowano

Tak, ale licz się z tym, że będziesz musiał odpowiedzieć na wiele pytań (np. data ostatniego logowania).

W w/w linku wszystko jest, trzeba tylko zacząć czytać, zamiast klikać na pałę "dalej".

Robiłem to... A skąd mam pamietać dzień i miesiąc ostatniego logowania ? Jak logowałem się w 2012 ostatni jakoś,a jak zakładałem to jeszcze nie było tego google plus czy jakos tam i nie miałem połączonego konta więc też nie podam.Mam z 5 kont wszystkie zakładałem na jednym kompie i wszystkie podobne passy tylko tego nie moge znaleźć 

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

To że wpisuje nazwe,hasło a potem pytają sie o jakieś daty załozenia na google plus a to nie jest powiązane...

Wydaje mi się, że musisz połączyć konto z G+ i GMailem. Jeżeli nie logowałeś się od 2009 roku na YT, to powinna się pojawić odpowiednia informacja o tym, że konta zostały "scalone". 

Najlepiej daj screena z tego, co pojawia ci się na ekranie.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...