Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza Opinia Archlord-A

Fatalnie

Czy podoba wam się Archlord  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? Archlord

• Tak bardzo
    • ?rednio
    • Nie wiem
    • Nie lubie tego
    • Najgorsza gra ?wiata (przed Tibi?) xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opiszcie mi z lekka Archlorda poniewarz postanowiłem pobrac i tak przeglądam tematy i nie wiem jaką rase i profesię wybrac morze doradzicie jeszcze jaki serwer (tak żeby takiemu newbie jak ja dobrze się grało :) ) Licze na waszą pomoc i oczywiscie poleci plusik :) :lol:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

. . .

Polecam ci server Gaiahon, ponieważ reinforcement potions chodzą tam po 2m + , więc nie będziesz miał większych problemów ze zdobyciem golda na poty. Jeżeli jednak wolisz się pomęczyc o kaskę, polecam Deribelle- najnowszy server Europe, w moim mniemaniu właśnie dlatego jest najlepszy, ponieważ można spokojnie znaleźc miejsce do pvm.

Powiem ci tak co do rasy. Jeżeli jesteś początkujący, to bez wątpienia zacznij od Huntera. Jeżeli wolisz ludzi i konie to Human Archer, jeżeli świnie-nosorożce i orki to Orc Hunter

Jest to jedna z lepszych klas do prowadzenia rozgrywki, także nie będziesz miał z nią zbytnio problemów, szybko expi, a i w pvp wcale nie jest taka cienka :)

tlofbnowe2.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno, dawno temu grałam Mooneleves>Elementalist ^^, nawet fajnie się expiło ;)

A co do Archlorda to bardzo fajna gra :P

rydah for life

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ma ładną grafikę.Niezbyt duży wybór postaci ale większy jak w większości gier MMORPG, Bardzo ladnie wyglądające skile w przypadku elementalisty i sorca oraz Świetnie wyglądające zbroje i Bronie. Gra mi sie bardzo podoba.

Sorki że tak późno ale nie było mnie dawno na forum. B)

Pomogłeś: +

Pomogłem Daj +

dark-angel.jpg

Nie chcesz pomóc? Nie pomagaj

i Nie dodawaj tępych komentarzy!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...