Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taniec na dyskotece ;c

Adrian9923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

W piątek mam zakończenie 3 klas gimnazjum (tak tak gimb ze mnie ) pierw będzie polonez, a potem dyskoteka. Z chęcią bym potańczył z dziewczynami lecz jest jeden problem - nie umiem ;/

A przynajmniej tak mi sie wydaje, na imprezie tańczyłem tylko raz no niby nie szło mi jakoś źle ale byłem już wstawiony i było trochę łatwiej, no wiecie. 

Macie jakieś porady jak się ruszać itp ? Jak z nią tańczyć wolnego a jak szybciej ? 

pomocy będą lajki, 

z góry dzięki ;p

Opublikowano

Spójrz na początku jak inni to robią i powtarzaj :) Wolnego każdy potrafi zatańczyć :D 

Popatrz na filmiki na necie jak tańczyć na dyskotece i ogarniesz. 

Opublikowano

W 100% wystarczy.
Odpal sobie film, postaraj ruszać się tak jak on. Potem idź do lustra i dopracuj.
Godzinka/dwie i będziesz mógł rwać dupencjał ;)

f.png

Opublikowano

Ale co Poloneza nie umiesz? Nie macie żadnych lekcji? W mojej szkole z tej okazji szkoła zrobiła kilka lekcji tańca.

Jeśli chodzi Ci o inne potańcówki to po prostu próbuj powtarzać po innych albo wypracuj sobie własny styl. Najważniejsze to abyś się nie stresował. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...