Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrzut NAND przez Xella

tls01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł. Ostatnio aktualizowałem dashboard w swojej konsoli do wersji 16747, skorzystałem z jakiegoś poradnika w internecie i wyczytałem, że wchodząc w Xella pojawia się tam IP konsoli i należy wpisać ten adres w przeglądarce internetowej. Za pierwszym razem się udało, zrobiłem zrzut NAND, zaktualizowałem dashboard korzystając z JRunnera.

Wczoraj sformatowałem dysk zapominając zgrać sobie CPUKey oraz zrzut NAND na jakikolwiek nośnik danych. Chciałem to zrobić teraz, odpaliłem Xella i... Nie pojawia się tam ani adres IP, ani nawet CPUKey (wcześniej były te informacje). Znając adres konsoli wpisałem jej IP w przeglądarce, "strona jest niedostępna".

Normalnie mam dostęp do FTP, co znaczy, że konsola jest w stenie połączyć się z siecią.

Po aktualizacji dashboardu muszę wgrać jeszcze jakiś sterownik, czy skonfigurować Xella...?

Zaznaczę, że w temacie konsol jestem zielony, więc proszę, abyście pisali w miarę prostym językiem.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...