Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Burn Chuj

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście, ale za każdym razem, gdy ten gnojek wydaje swój płatny skrypt, z serii Fun House, to inne, działające skrypty do tych postaci są wywalane? (No dobra, możę większość). Chciałem ogarnąć skrypt do Akali, pamiętam, że jakiś czas temu było w chuj SAC'ów do niej, i pare dobrych, działających skryptów, a teraz ni chuja, ani jednego pluginu czy coś. Co za śmierdzący łapserdak. Jak ktos ma scrackowane skrypty z serii Fun House to niech wstawi tu/wyśle na PW. Złamas.

Opublikowano

CRACKOWANIE NIE DZIAŁA. Różne projekty są porzucane, nie tylko do postaci do których fun house team robi skrypty. Nie spinaj o byle akali którą byle brąz umie zagrać.

Crackowanie nie działa? Chcesz ss z scrackowanego Reborna, Evadee i CW? 

@Topic: Inne skrypty po prostu z czasem są porzucane przez autorów, dlatego "znikają".

Jak autor chce to pw, bo posiadam Akali i Fizza

empty

Opublikowano

ja posiadam divine, tresh, spiderwoman, cw , evadee, fizz fun house , akali , platne prodiction , reborn , pro series

Pro Series znajdziesz od razu.

Co do Akali na leak.sx.

Reszta z hf xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...