Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim na Jungli w niskich diwijach ?

AsPolWSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna zacząłem grać tylko na jungli , obecnie mam 22lvl ( wiem ze mały , ale dopiero zaczynam)

Interesuje mnie jaką postacią grać w jungli by móc w miarę możliwości wygrywać mecze z jak najmniejszym wsparciem mojej drużyny .

Obecnie na jungli gram : Xin Zhao, Hecarim , Udyr ...Zbieram na Elise .

A jaką postać byście mi polecili .

PS. Wiem ze LOL to gra drużynowa , ale chce wygrać jak najwięcej z pierwszych 10 gier rankingowych  , a z tego co miał mój kolega ( nie dawno je grał)  to ludzie tam grający często odmawiają współpracy z drużyną i trzeba wygrywać mecze samemu .

Opublikowano

Wymasteruj Udyra pod Tigera na jungli. Budujesz madredy + spirit stone, potem ulepszasz albo spirit stone na lizarda albo madredy na latarnie (TRICK2G STYLE xD) i lecisz tak: Blue -> Wolves -> Enemy Red + najczęściej 1st blood

Jeżeli mają junglera który zaczyna od reda to lecisz standard Red -> Wraith -> Blue etc.

Jeżeli chcesz grac pod feniksa to tylko pod farmę latarni: madredy + spirit -> madredy w latarnie

Oglądnij poradniki Nervariena, dużo uczy. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

A co powiecie  o Xin'ie bo dość mi się ta postać spodobała.

Albo o Hecarimie , kolega który jest W s1 i idzie w górę , polecał mi właśnie jego do jungli .

Opublikowano

nie słuchaj się specjalistów z bronze/silver/gold. wymainuj sobie evelynn na jungle lub lee sina, ale te 2 postacie są trudne do ogarnięcia, jednak na takim słabym poziomie gry granie tymi champami to czysta przyjemność (przynajmniej dla mnie :v) i ofc nie wybieraj się na jungle bez potrzebnych run, bo to mija się z celem. hecarim jest dość ryzykownym pickiem na jungle, a bez odpowiednich run i skilla nic nim nie zdziałasz.

Opublikowano

Xin, Udyr, Vi

Tymi postaciami spokojnie jak ogarniesz to daleko zajdziesz potem jeszcze lee ale jest trudniejszy

Opublikowano

Najbardziej opłaca sie nauczyć grać lee, eve i j4. Nie graj postaciami które farmią w jungli bo na niskim poziomie trzeba pomóc na lini :)

Opublikowano

Jax,xin,eve,lee sin [ no ale żeby być dobrym lee, musisz ogarnąć jego mechanikę grania z itemkiem na wardy ] , Vi , Udyr , Master 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Udyr oraz Eve. Na Eweline ludzie nie wiedzą jak grać, tzn nie mają postawowej wiedzy na temat jej umiejetnosci bo na nia działa tylko pink, a Udyrem mozesz wycarrować gre o ile dobrze sie wyfarmisz w jungli, ale to jest też ryzykowny pomysł bo grajac udyrem pod phoenixa mozesz zapomniec o gankach przed 6 albo 7 lvlem i wtedy przykladowo top moze juz miec 0/4, także radze przemyslec i najlepiej pogadac o tym z teamem. :)

Opublikowano

Proponuje amumu. Ulti możesz wycarrowac grę. Pod warunkiem ze masz choć troche zgrany team.

Jax - doskok i stun. Na wyższym levelu możesz już nim carrowac. Nafeedowany działa cuda.

Jarvan - Idziesz pod tanka najlepiej z odrobina ad. Doskakujesz, ulti przy ucieczce i kill. Nim raczej wyccarowac nie da rady.

Rada: Gdy jestes w teamie z vayne nie graj jarvanem. Może wybić Ci przeciwnika z ulti.

Opublikowano

Wymasteruj Udyra pod Tigera na jungli. Budujesz madredy + spirit stone, potem ulepszasz albo spirit stone na lizarda albo madredy na latarnie (TRICK2G STYLE xD) i lecisz tak: Blue -> Wolves -> Enemy Red + najczęściej 1st blood

Jeżeli mają junglera który zaczyna od reda to lecisz standard Red -> Wraith -> Blue etc.

Jeżeli chcesz grac pod feniksa to tylko pod farmę latarni: madredy + spirit -> madredy w latarnie

Oglądnij poradniki Nervariena, dużo uczy. 

NIENEIENIENIENII. Nervarien zaczynał z tym buildem na phoenix udyr -.-

Tak jak kolega myślę zebys wymasterował udyra i git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...