Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World - Problem z sterowaniem klawiaturą.

monsti11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Pobrałem niedawno fife world. Bardzo z tego powodu się cieszyłem. Włączam ją, wpisuje nazwę klubu jaki ma być i zaczyna się mecz treningowy. I tu zaczynają się schody. Po prostu klawiatura nie działa. Nawet esc, grę muszę wyłączać menedżerem zadań. Wszystko działa dobrze, myszka i gra. Zawodnicy się ruszają, trybuny krzyczą, a ja piłki nie mogę podać bo gram na klawiaturze. To jest błąd fify. Ja jestem na laptopie, więc nie piszcie, że klawiaturę trzeba dopiąć. Gram w Battlefielda 3 i tam nie ma tam takich problemów. Więc to na 100% jest wina fify. W opcjach nawet wybrałem sterowanie klawiaturą. Proszę was bardzo o pomoc.

Opublikowano

Też tak mam.

Muszą grać tylko myszką i też muszę wyłączać fife przez menedżera zadań wkurza to ogromnie bo na myszcze nie potrafie grać przez co wszystko przegrywam

Mam nadzieje, że to naprawią.

Jak wiesz jak to rozwiązać to skontaktuj się ze mną.

Opublikowano

Tez mialem ten problem i znalazlem sposob na to a mianowicie bylo opisne jak to naprawic w fifie 13 i mysle sprobuje przy fifie world i zdziwko ze zadziałało

tu macie linka podpunkt 18 w 2gim poscie http://forum.fifaserwis.com/showthread.php?t=47330 tyle ze u mnie sciezka wygladala tak

C:\Users(Użytkownicy)\Rafal (w moim przypadku Rafał, bo taką mam nazwę konta) \Documents\Fifa World i tam wrzucilem te 2 pliki  skopiowane z dokumentow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...