Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem Forum/Grafikiem/Administratorem TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pisze ten temat z powodu takiego iż widzę coraz więcej tematów nt. poszukiwania wyżej wymienionych rang. To może przejdę do rzeczy.

Nick: MrLes

Doświadczenie [skala 1/10]: Mod. Forum - 9 Grafik - 8/9 Adm. TS3 - 7

Kontakt: GG : 50863581, Skype : murzyn12322 [bardziej odpowiada mi GG ale mozna i pisać oczywiście na skype ;].], PW MpcForum.

Coś o sobie: Witajcie, mam na imię Kacper i chodzę do 2 gimnazjum. Na co dzień gram w piłkę nożną oraz wykonuje grafiki. Tworzyłem już dużo for na phpBB by przemo oraz parę [w okolicach 10] na IP.Board. Na pracę nad forum lub grafiki, mogę poświęcić czas około 6h dziennie więc wystarczająco. Prace wykonuje za darmo.

Myślę, że w większej mierze niektórym spodoba się bardziej motyw wzoru niż jeżeli bawić się w opisówkę. Chętni proszeni o pisanie na wyżej wymieniony kontakt. Pozdrawiam

2d6v47n.png

Opublikowano

2mq9h7r.png

md1f6p.png

Dwie przykładowe na moje własne zapotrzebowanie. Nie są jakieś powalające ale co do prac z logo itp to na starym komputerze miałem około 200 takich prac. Aktualnie nie mam do nich dostępu więc ich tutaj nie pokaże.

2d6v47n.png

Opublikowano

Co prawda, do grafiki bym tego nie równał, jednakże każdy się uczy.

Jedyny problem jaki widzę  - Wiek. Większość osób z tym wiekiem jeszcze nie jest odpowiedzialna ani nie zna słowa "odpowiedzialność", albo zdaje im się, że są odpowiedzialni.

Wiem co mówię, bo miałem "Przyjemność" z takową osobą pracować i nie wyszedłem na plusie.

Jak z tobą jest to nie wiem, nie znam.

Więc Neutral.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...