Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć pliki które mają zbyt długie nazwy?

xElosik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś chciałbym zaprezentować wam pewny sposób na usuwanie plików które mają zbyt długie nazwy, nie którzy może nie wiedzą nawet co to

ale jeśli plik ma +150 liter, to najczęściej nie da się go usunąć, oczywiście istnieje wiele sposobów dzięki którym da się to ominąć, jednakże żaden z sposobów które czytałem (a dzisiaj miałem ten problem)

nie działał... Udało mi się jednak znaleźć troszkę inny, a zarazem skuteczny (przynajmniej mi się tak wydaje bo nic innego mi nie działało oprócz tego ^^) sposób, a więc do rzeczy:

1.Tworzymy nowy dokument tekstowy

2.Wpisujemy do niego:

@echo off
del <ścieżka do pliku>
pause >nul

3.Zapisujemy dokument tekstowy z końcówką .bat

4.Uruchamiamy

5.Zapyta nas czy chcemy usunąć dany plik, wpisujemy "Y"

6.Plik został bezpiecznie usunięty z komputera

Myślę, że jest to jeden z lepszych i skuteczniejszych trików na usunięcie tego, bo tylko takie coś mi pomogło usunąć to cholerstwo :P

Mam nadzieję że komuś się przyda ten jakże piękny poradnik, i pomoże w rozwiązaniu problemu :)

Pozdrawiam.

P.S jeśli ktoś jest zainteresowany skąd taki plik można wytrzasnąć, to polecam pobrać client hack do minecrafta pod nazwą "Tetris", tam się to znajduje i przez to miałem takie problemy :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...