Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Studia , Wesele

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim. Mam 19 lat    nie dawno pisałem maturę . Za 2 tyg będą znane wyniki  , i chciałbym pójść na studia lecz nie wiem jakie jeszcze.. Mam kilka pytań. Jest jakieś forum , lub tutaj możecie mi powiedzieć   jakie są studia popularne  , jak próg punktowy  ,  i  na jakie studia mogę iść po napisaniu  matury z geografi. ?

Mam dziewczyne i dostałem zaproszenie na wesele .  Nie znam jej rodziny nawet ojca i mamy i  tak glupio isć na to wesele. Jako osoba towarzysząca  musze sie składać  ? ( pieniadze) ? 

Opublikowano

Zwrot akcji w opowieści godny Hitchcocka ;)

1. Teoretycznie na każde, bo na niektórych uczelniach są wolne miejsca i biorą każdego jak leci :) Temat był wałkowany już setki razy, jak nie wiesz gdzie iść to lepiej odpuść sobie studia. Jak masz pomysł to idź śmiało, ale tam gdzie najlepiej będziesz się czuł. Studia nie polegają na wykładach i kolosach, tylko głownie na samokształceniu.
2. Wypada iść. Nie musisz się dorzucać ale moim zdaniem powinieneś porozmawiać o tym z dziewczyną.

Pozdrawiam

f.png

Opublikowano

1. Jaki profil Liceum skończyłeś? Idź na takie studia, które dają Ci możliwości na przyszłość, które wiążą się z twoim hobby.

2. Ja bym poszedł, a to, że ich nie znasz to mały pikuś. Przy wódce na pewno się poznacie ;-) Co do składki to również radziłbym pogadać z dziewczyną/rodzicami dziewczyny ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...