Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Do znawców- sam gram baardzo długo i nie wiem :D

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wie ktoś może jak nazywa się taka złota broń z zielonym laserem i takim fajnym głosem jakby z jakiejś plazmy strzelał :D i czy ją się wygrywa w kapsułkach czy ma na pierwszym poziomie vipa? Widziałem taką broń, ale bardzo rzadko i nie wiem skąd ją wziąść :(

Opublikowano

Pewnie złota? Tak aby z kapsuł i chyba ostatni poziom vip

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Pewnie złota? Tak aby z kapsuł i chyba ostatni poziom vip

Tak, napisalem złota, ale teraz sobie uświadomiłem, że z vipa to raczej nie, bo koleś miał tą broń na bodajże 8lv, dodam, że jak się kogoś kto ma tę broń zabije to ona od razu znika...

POTRZEBUJE NAZWY TEJ BRONI, POMOŻE KTOŚ?

Opublikowano

To jest m4a1 supreme lub superme nie wiem jak dokladnie zobacz sobie tam gdzie masz losowanie od kapsul chyba jest wszędzie. Nie patrz na glowne nagrody tylko na pozostale

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

To jest m4a1 supreme lub superme nie wiem jak dokladnie zobacz sobie tam gdzie masz losowanie od kapsul chyba jest wszędzie. Nie patrz na glowne nagrody tylko na pozostale

To ona nie jest główną nagrodą? Kurde myślalem, że wylosuję sobie na zawsze :(

edit: Dzięki koleś to ta broń, m4a1 supreme, może być na zawsze jest chyba w każdej kapsule jako broń główna :D

2 x Edit: jak napisać do kogoś kto ma w nicku znaczki na pw komendą /w nick?

Opublikowano

To ona nie jest główną nagrodą? Kurde myślalem, że wylosuję sobie na zawsze :(

edit: Dzięki koleś to ta broń, m4a1 supreme, może być na zawsze jest chyba w każdej kapsule jako broń główna :D

2 x Edit: jak napisać do kogoś kto ma w nicku znaczki na pw komendą /w nick?

Wpisujesz jego nick bez znaczków gdyż znaczki są zablokowanie

M4A1 Supreme nie leci na zawsze to jak te bronie zwykle co losujesz. Może polecieć na 1 dzień, 7 dni, 30 dni itd. oraz na stałe.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Wpisujesz jego nick bez znaczków gdyż znaczki są zablokowanie

M4A1 Supreme nie leci na zawsze to jak te bronie zwykle co losujesz. Może polecieć na 1 dzień, 7 dni, 30 dni itd. oraz na stałe.

Ale może też na zawsze a ja mam kapsułek jak lodu, więc przyjąłem że wylosuje na zawsze :D

Jak ktos m nick w grze np <serce><nutka>nick<nutka><serce> i wpisze /w nick to jest napisane że nie ma takiego gracza cos w tym stylu..

Opublikowano

@ up możesz i mieć 1 k  kapsuł i można nie wylosować -,-

musisz mieć ogromnego farta, powodzenia w losowaniu.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

@ up możesz i mieć 1 k  kapsuł i można nie wylosować -,-

musisz mieć ogromnego farta, powodzenia w losowaniu.

Wylosowałem sg551 irongun :p

Wie ktoś co do pytania 2xup?

Opublikowano

@UP

Raczej jak on pierwszy do cb nie napisze to nie dasz rady mu coś napisać ewentualnie jak masz go w znajomych to dasz rade.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

@Umarly

Raczej jak on pierwszy do cb nie napisze to nie dasz rady mu coś napisać ewentualnie jak masz go w znajomych to dasz rade.

Musi być jakiś sposób, szkoda kurcze bo kupilem sobie symbole i nikt teraz nie może do mnie napisać na pw, bo gram z kumplem ja i on ma te znaczki :( Mam go w przyjacielach, ale jak wpisuje początek jego nicku- z przodu ma znaczki to nic nie wyskakuje, ma ktoś jakiś pomysł?
Opublikowano

Nie wszystkie znaki działają :) ł chyba działa ale ó już nie

Nie chodziło o te znaki, ale nawiązując do Twojej wypowiedzi jak wpisze się na czacie "ą" to restartuje się wszystko co napisaliśmy a jeszcze tego nie wysłaliśmy......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...