Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt Darius Killing Machine reworked by szczurekPROS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zrobiłem reworka scripta do "Dariusa". Autorem scripta FreezingShot. Jeżeli chodzi o prawa do edycji/updatów otrzymałem je od autora (jeżeli trzeba to mogę dać screena)

Screen menu scripta:

8fd20dc7c2dea9a1gen.jpg

Download:

===> KLIK <===

W razie pytań, pomysłów lub problemów proszę pisać :)

Opublikowano

Boże czy to takie trudne zrobić E, W, Hydra, Q i Ulti?

Opublikowano

Bynajmniej dobry tok myślenia masz i podchodzisz z dystansem do bola xD

Opublikowano

Bynajmniej dobry tok myślenia masz i podchodzisz z dystansem do bola xD

Ja na codzień nie gram na BoLu. Włączam go tylko żeby coś zrobić. Aktualnie używam go częściej bo zrobiłem refernal bota i robię refki :)

Opublikowano

DariusUstawienia = scriptConfig("Darius Killing Machine Reworked by szczurekPROS", "DARIUS")

Ty nie jesteś autorem, więc powinna być tu nazwa .... by FreezingShot and reworked by szczurekPROS.

Jak ty tego nawet na forum bola nie dopuścisz

local SprawdzCzyMoznaUzycUlti = {

local cel

local PrzeciwnicyTablica = {}

local PrzeciwneMiniony = {}

f1a327ea2f.png

Opublikowano

DariusUstawienia = scriptConfig("Darius Killing Machine Reworked by szczurekPROS", "DARIUS")

Ty nie jesteś autorem, więc powinna być tu nazwa .... by FreezingShot and reworked by szczurekPROS.

local cel

jest na forum BoLa! Masz link: http://botoflegends.com/forum/topic/5311-darius-killing-machine/page-4

a co do tego to nie twoja sprawa co jest napisane. Skoro FreezingShot pozwolił i widział tego scripta i nic nie napisał to się zamknij!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

local cel

Zostało dopuszczone. Nawet sam auto scripta nic nie pisał o tym :)

Opublikowano

szczurek666 Banned

szczurekPROS Banned

Napewno nikt sapów nie miał xD?

Bany dostałem za napisanie o crackowanych scriptach :) Miałem być banowany za każdym razem ilekroć założę konto, lecz po rozmowie z moderatorem "The Commodore" przestał mnie banować i napisał że mam już więcej nie pisać o tym.

To moje obecne konto: http://botoflegends.com/forum/user/140615-szczurek/

Opublikowano

ale oczywiscie typowa cebula nie wiadomo co w tym zrobil ale juz dojebal by szczurekpros no name wchuj

jest przerobiony script. Nie działał auto drunk i kill steal, spamowało gdy się przytrzymało spacje. Autor to widział i nic nie powiedział. A ty nie obrażaj innych. Jesteś mądry to sam coś zrób. Zostałeś zgłoszony. Dziękuję

Opublikowano

jest przerobiony script. Nie działał auto drunk i kill steal, spamowało gdy się przytrzymało spacje. Autor to widział i nic nie powiedział. A ty nie obrażaj innych. Jesteś mądry to sam coś zrób. Zostałeś zgłoszony. Dziękuję

chlopie zglaszaj wisi mi to forum xD btw po co cos robic i wrzucac na forum na którym wszystko musi być cracked lolz 30 zl na vipa nie maja to o enforca zebraja cwele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...