Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyślałem, że może dobrym pomysłem będzie powrót do gry, podlevelowanie mojego wojownika i zreaktywowanie maga.

Tylko, czy mi się opłaca jeszcze robić nupy , średnio po 1 dziennie i 2 w weekend , czy lepiej na 65 lvl robić co innego ? 

Chciałbym już nie cisnąć tak po gameforge i używać tylko lekkich wspomagaczy, typu teleporthacki , speedhacki itd , więc nupy to będzie prosta sprawa (Nie pytajcie co robilem gameforgowi wczesniej, dluga historia)

Dropienie piorek to raczej przesada, na tym lvl shaner juz wymieka, a chcialbym uzbierac 60 kk na berka rozsadnego ,takiego +12 .

Tylko jak zmotywowac się do gry, trzepanie głowy muzyką, czy powrót do starych znajomości z nostale, które równie dobrze trzepały mi banię ? 

Chętnie bym wrócił , głównie dlatego,że niektórzy tego chcą , ale nie wiem jak mam się zabrać.

Pozdrawiam całą Finesię , Reita..

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Na 65lv jeszcze nie za bardzo masz co innego do roboty, bez sp mroku cięko będzie na piórka.

Skoro robisz 9 nupów na tydzień to 60kk uzbierasz w 2 tygodnia +1 dzień, na tym lvl to chyba nie tak wolno?

I rób sobie najlepiej godzinne przerwy na LoD, żeby powoli wbić większy lvl :)

giphy.gif

Opublikowano

Rób nupki, chodź główną postacią na bb i na Lod żeby wbić trochę lepszy lv. Ja z swojego doświadczenia poleciłbym zamiast berka zainwestować w mnicha(6sp jeśli nie masz) bo jest to sp bardzo uniwersalne. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja ogolnie na tej postaci mam dobre sp , nie ma gorszej niz +9 , mnicha mam 56+9 , ale nie mam na niego joba . Jutro poszukam fam i pomyslimy, juz mam polowe jednego nupa zrobionego , troche wolniej to pojdzie, ale zainwestuje w jakas krysztalke itd.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...